Wielu Polaków na hasło „wymarzone śniadanie” oczami wyobraźni widzi kilka kromek ciemnego pieczywa z białym serem i odrobiną zielonego szczypiorku. Jeśli zależy nam, aby nasze śniadanie było nie tylko pyszne, ale także zdrowe, warto sięgać po produkty najwyższej jakości – takie jak półtłusty twaróg Bieluch.
Jak jednak nie zgubić się wśród mnóstwa produktów nabiałowych dostępnych na rynku? Aby wybrać dla siebie i najbliższych to, co najlepsze, warto zwracać uwagę na skład kupowanych produktów i brać ze sklepowej półki te, które nie zawierają konserwantów, barwników
i „polepszaczy” smaku. Z tego powodu bez wahania możesz sięgać po półtłusty twaróg Bieluch.
Kolejną niewątpliwą zaletą twarogu Bieluch jest to, że produkowany jest w najczystszym regonie Polski, czyli na Lubelszczyźnie. Mleko, z którego powstaje bieluchowy twarożek, spełnia wszystkie wymogi konsumenckie, jest pyszne i zdrowe. Tak samo jak finalny produkt!
Twaróg półtłusty Bieluch to także ważny składnik osób dbających o sylwetkę - 1...
Składniki:mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Twarogowy
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: Półtłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 20%)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie