Mięso wieprzowe, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; olej rzepakowy, jelito baranie (osłonka jadalna). 100g produktu otrzymano z 171 g mięsa. Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, soję seler i gorczycę.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Technika utrwalenia: wędzenie na zimno, suszenie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 25 °C
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu. Opisy zawarte na opakowaniu produktu są dokładniejsze, co za tym idzie informacje zawarte na stronie internetowej w tym zakresie mogą się różnić.