Składniki: Ser Camembert do zapiekania: 66% ser camembert; (45% tł. w s.m.); mąka (pszenna, żytnia); olej słonecznikowy; skrobia pszenna; sól, koncentrat białka pszenicy, przyprawy. Sos żurawinowy: 48% żurawiny; cukier, woda, syrop glukozowo-fruktozowy; substancja żelująca: pektyna; substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Pleśniowy
Gatunek sera: Camembert
Zawartość tłuszczu: Inny
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 11,1 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g"
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 293 kcal
Wartość energetyczna kcal: 293 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1221 kJ
Wartość energetyczna kJ: 1221 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 12 g
Zawartość białek: 12 g
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,4 g"
"Zawartość soli: 1,4 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 17 g
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 7,5 g"
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 17 g
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 11,1 g"
Zawartość węglowodanów w porcji: 22 g
Zawartość węglowodanów: 22 g