Diamant Cukier Puder 400g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Diamant.,
  • Dostępność: Brak  (0 szt.)
    Do darmowej dostawy brakuje: 150,00 zł
  • szt.
  • 2,24 zł / szt.
  • Niedostępny

Diamant Cukier puder 400 g - Wyśmienite ciasto z jabłkami i orzechami 1 i 1/2 szklanki cukru pudru Diamant, 6 jaj, 3 szklanki mąki, 1 łyżka proszku do pieczenia, łyżka sody, 2 szklanki zmielonych orzechów włoskich, 4-5 sztuk jabłek pokrojonych w kostkę, 3/4 szklanki oliwy, cukier puder Diamant w tubie Całe jaja ubić z cukrem pudrem Diamant na jednolitą masę. Dodać przesianą mąkę z sodą, wymieszać. Wsypać proszek do pieczenia, dolać oliwę, całość zmiksować aż do uzyskania gładkiego ciasta. Następnie dodać orzechy i jabłka, wszystko dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180°C przez 50-60 minut (aż ciasto się zrumieni). Po ostudzeniu obficie posypać cukrem pudrem Diamant.
Ostrzeżenia: -
-
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.Przechowywać w temperaturze otoczenia

Skład:
-





Średnie wartości odżywcze w 100 g:: Wartość energetyczna : 1700 kJ / 400 kcal, Białko : 0 g, Węglowodany : 100 g, Tłuszcz : 0 gRozmiar opakowania:
400g