Składniki: Śledź atlantycki (65%), sos pomidorowy (35%) - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula, pieprz czarny, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki.
Masa netto sztuki (po odcieku): 195 g
"Obszar połowu (FAO): Północno-zachodnia część Oceanu Atlantyckiego, Rejon: Morze Bałtyckie, Rejon: Północno-wschodnia Grenlandia, Podobszar: Azory Północne (Podobszar XII), Podobszar: Morze Barentsa (Podobszar I), Podobszar: Wody Azorów (Podobszar X), Podobszar: Wschodnia Grenlandia (Podobszar XIV), Podobszar: Skagerrak, Kattegat, Sund, Morze Bełtów i Morze Bałtyckie (Podobszar III)"
"Rodzaj narzędzia połowego: Włoki, Okrężnice (sieci)"
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
"Cukry: 2,9 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g"
Wartość energetyczna kcal: 122 kcal
Wartość energetyczna kJ: 511 kJ
Zawartość białek: 14 g
"Zawartość soli: 0,8 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6 g
Zawartość węglowodanów: 3 g