Składniki: Podgrzybek brunatny – xerocomus badius borowik szlachetny – boletus edulis maślak – suillus luteus pieprznik jadalny- cantharellus cibarius cebula – allium cepa l.
Składniki: Pieprz czarny, pieprz biały, pieprz zielony, pieprz różowy produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Składniki: Woda, cukier, sos sojowy 20 % (woda, soja, mąka pszenna, cukier, sól ), ocet, imbir, skrobia modyfikowana, barwnik: e 150b, czosnek 1 %, nasiona sezamu 1 %, przyprawy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Składniki: Borowik cały mrożony (BOLETUS EDULIS)
Składniki: 66,7% marynowane filety ze śledzia [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, złowiono w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Norweskie (IIa)*, Skagerrak i Kattegat (IIIa)*, Morze Północne (IV)*, złowiono za pomocą włoków (W)*, sieci okrążających i podrywek (S)*. *Patrz nadruk obok numeru partii), sól, woda, ocet spirytusowy, cukier], woda, olej rzepakowy, 5% cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), marchew marynowana (marchew, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy.
Składniki: Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
Składniki: Śliwki kandyzowane 37 % (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,4 %), mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, tłuszcz mleczny. emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Składniki: Kawa palona ziarnista 100% arabica
Składniki: Kawa palona ziarnista
Składniki: śmietana 99%,skrobia modyfikowana kukurydziana ,substancja zagęszczająca:mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii fermentacji mlekowej
Składniki: śmietanka (z mleka), mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mięso z udek kurczaka,mięso z fileta piersi kurczaka , woda, białko sojowe, skrobia ziemniaczana, stabilizator: e450, substancja wiążąca: e451, mąka ziemniaczana, skrobia pszenna, sól, przyprawy (w tym gorczyca i seler) i zioła, dekstroza, laktoza |(z mleka), tłuszcz palmowy utwardzony, ekstrakt z naturalnych przypraw, kaszka kukurydziana. 100 g produktu wytworzono z 115 g mięsa drobiowego produkt może zawierać nieregularne, przypieczone lub surowe kawałki mięsa.
Składniki: migdały łuskane, blanszowane w płatkach
Składniki: jabłka (91%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Składniki: mąka pszenna, środki do przetważania mąki: E300, enzymy: alfa-amylaza, ksylanaza (zawierają mąkę pszenną)
Składniki: Borówka czernica - Vaccinium myrtillus
Składniki: Żurawina 65 %, cukier trzcinowy 34,5 %, olej słonecznikowy.
Składniki: Filet z piersi kurczaka (100 g produktu wyprodukowano ze 112 g fileta z piersi kurczaka), sól, białko sojowe, przyprawy (zawierają gorczycę), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; cukier, skrobia modyfikowana, cukier karmelizowany, warzywa suszone (czosnek), substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, cytryniany sodu, octany sodu; aromaty (zawierają soje, mleko), aromat dymu wędzarniczego, stabilizatory: trifosforany, polifosforany; glukoza, laktoza z mleka, suszone koncentraty z warzyw, ekstrakty z warzyw. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, seler.
Składniki: Mięso wołowe (27%), mięso z kurczaka (19%), łój wołowy (16%), mięso drobiowe oddzielone mechanicznie (16%), bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól, drożdże), woda, cebula, białko sojowe, skrobia ziemniaczana, substancja wiążąca: e 451, maltodekstryna, sól, przyprawy (w tym gorczyca, seler) i zioła, dekstroza, aromat, ekstrakt drożdżowy, olej rzepakowy, naturalny ekstrakt z przypraw, pieprz, cukier, stabilizator: e 450. produkt może zawierać laktozę (z mleka).
Składniki: truskawki (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, stabilizator - chlorek wapnia, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Skład: Substancja czynna Etanol (800g/kg).
Skład: 5-15% związki wybielające na bazie tlenu; 5-15% polikarboksylany;
Składniki: Podgrzybek brunatny - Xerocomus badius
Składniki: kawa palona ziarnista Arabica oraz Robusta; pochodzenie surowca: Ameryka Łacińska i Afryka
Składniki: Mieszanka ziaren Arabica i Robusta; Pochodzenie surowca: Ameryka Łacińska, Afryka i Azja.
Składniki: Podgrzybek suszony krojony (Xerocomus Badius)
Składniki: Borowik suszony krojony ( Boletus Edulis)
Składniki: Morele bez pestek, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Składniki: Podgrzybek brunatny - Xerocomus badius
Składniki: Pomidory suszone nasączone 60% (pomidory suszone, woda, sól ) olej rzepakowy, przyprawy.
Składniki: Krewetki białe 99%, sól.
Składniki: Boletus Edulis (borowik)
Składniki: Pistacje prażone 96%, sól 4%
Składniki: Borowiki szlachetne suszone
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: borowiki mrożone krojone w kostkę
Skład: 5-15 % wodorotlenek potasu, fosforany, polikarboksylany,