Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, aromat dymu wędzarniczego ), syrop glukozowy, cukier, glukoza, barwnik: kwas karminowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać : seler, gorczycę, soję, pochodne mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 139 g mięsa wieprzowego. "
Sokołów Mini Snack Salami Wędzone 100 G
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, białko zwierzęce wieprzowe uwodnione, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, ekstrakt dymu wędzarniczego ), glukoza, cukier, przeciwutleniacze: kwas l-askorbinowy, askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej . produkt może zawierać : selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 140 g mięsa wieprzowego "
Składniki: pasteryzowane mleko krowie, sól, bakterii fermentacji mlekowych, barwnik: annato.
Krakus Szynka Od Szwagra około 0,75 Kg
Składniki: mięso wieprzowe, sól, stabilizator: difosforany, syrop glukozowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowanego ze 100 g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Duda Boczek Królewski Gotowany około 0,4 Kg
Składniki: boczek wieprzowy ze skórą 84%, woda, sól, stabilizatory [E451, E450, E262], białko SOJOWE, błonnik PSZENNY bezglutenowy, substancja żelująca [E407], białko wieprzowe, skrobia modyfikowana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), wzmacniacze smaku [E621, E635], przeciwutleniacz [E301], cukier, substancja konserwująca [E250].
Składniki: Mleko, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Bakoma Jogurt Naturalny Łagodny Smak 150G
Składniki: mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 2,8% 3Kg
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Garwolin Maślanka Naturalna 1L
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
RoBico Kefir Rodzinny 1,5% 900 G
Składniki: Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Składniki: mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, barwnik: beta-karoten.
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Włoszczowa Twaróg Na Sernik 1Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Kosów Twaróg Półtłusty Mielony około 500 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Kosów Twaróg Półtłusty Krajanka około 250 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Garwolin Twaróg Tłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Garwolin Twaróg Półtłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Półtłusty Delikatesowy około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Garwolin Twaróg Chudy Krajanka około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Bieluch Twaróg Półtłusty 250 G
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Kosów Ser Podlaski około 3,0 Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Jagr Ser Zamojski Ryki Około 2,5Kg
Składniki: mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mlekpol Ser Salami Zambrowskie Blok około 1,5Kg
Składniki: Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Jagr Ser Rycki Edam około 2,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Rolmlecz Ser Gouda Blok około 3,2Kg
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
President Corregio Porcja 350G
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
Mlekpol Ser Złoty Mazur Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Mlekpol Ser W Porcjach Gouda Porcje 250G
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mlekpol Ser Królewski Z Kolna Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mlekovita Rolada Ustrzycka 300G
Składniki: Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
Mlekovita Ser Gouda Plastry 1Kg
Składniki: mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mlekovita Ser Gouda Dojrzewający Plastry 500G
Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mazur Ser Gouda Blok około 3 Kg
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Mlekpol Ser Rolada Ustrzycka Pałka około 0,75Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Polmlek Ser Mozzarella Blok około 2,8 Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
Składniki: Mleko, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Lazur Ser Pleśniowy Turkusowy Ćwiartka około 300 G
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Lazur Ser Pleśniowy Błękitny Główka około 2,5 Kg
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Lazur Ser Pleśniowy Błękitny Ćwiartka około 300 G
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Mlekpol Ser Topiony Wędzony Kiełbaska około 200G
Składniki: sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
Chavroux Świeży SerekNaturalny 150 G
Składniki: mleko kozie pasteryzowane , śmietanka pasteryzowana z mleka koziego , sól, bakterie kwasu mlekowego , podpuszczka.
Kerrygold Ser Cheddar Red W Kawałku 200G
Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)