Składniki: Ser topiony Kiri z twarożku śmietankowego, twarożek min.77% ( w tym śmietanka 57% w produkcie) - 6 porcji. Składniki: twaróg 77%, woda, masło, białka mleka, koncentrat składników mineralnych z mleka, sól emulgująca: E452, sól.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: twarożek śmietankowy (min. 61,5%, w tym śmietanka min. 45,5% w produkcie), jogurt (16,5%), woda, białka mleka, sole emulgujące: E452, E341, E330, mleko w proszku odtluszczone, stabilizator: skrobia modyfikowana, sól.
Składniki: Ser topiony (71,4%): twaróg (świeże mleko pasteryzowane 72%), woda, śmietanka 18%, białka mleka, koncentrat składników mineralnych mleka, polifosforany, koncentral serwatki kwasowej z mleka, sól; Paluszki chlebowe (28,6%): mąka pszenna pełnoziarnista (44,8%), mąka pszenna, oliwa z oliwek, ekstrakt słodowy jęcznienny, sól, drożdże.