Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne 4,7%, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) mleko w proszku odtłuszczone 15,2% cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,5% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) orzechy laskowe 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Syrop glukozowy cukier regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromaty koncentrat soku czarnej i żółtej marchwi ekstrakty z pokrzywy, korzeni szafranu i czerwonej papryki
syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.
Rodzynki 55,9% (zawierają siarczyny) czekolada mleczna 43,4% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Czekolada mleczna 69,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e476, aromat) migdały 29,8% substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy
Rodzynki 43,5% (zawierają siarczyny) czekolada 31,4% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) cukier syrop glukozowy kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu substancja utrzymująca wilgoć - sorbitol substancje glazurujące (e 414, e 904) oleje roślinne (kokosowy, palmowy) skrobia
Cukier syrop glukozowy woda substancja żelująca (pektyny) regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu) koncentrat soku jabłkowego (0,1%) aromat naturalny (malinowy, pomarańczowy, cytrynowy) aromat naturalny aromaty koncentraty z jabłek, cytryn, rzodkwi, marchwi, alg, krokosza barwierskiego
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,2% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia substancje spulchniające (e 505, e 500, e 450) sól aromat emulgator (lecytyna sojowa)
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat], mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku demineralizowana (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwniki: karmel i karoteny, emulgator: lecytyny (z soi), substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu, aromat sól
Cukier miazga kakaowa tłuszcze roślinne (sojowy, rzepakowy, palmowy - w zmiennych proporcjach) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) tłuszcz kakaowy syrop glukozowy mleko w proszku pełne wiórki kokosowe tłuszcz mleczny chrupki kakaowe (mąka pszenna, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól) spirytus orzechy laskowe mleko w proszku odtłuszczone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu orzechy pistacjowe żółtko jaja w proszku emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza) aromaty barwniki (e 100, e 140) czekolada 38%. czekolada mleczna 12%.
Śliwki kandyzowane 37 % (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,4 %), mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, tłuszcz mleczny. emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Syrop glukozowy, cukier, tłuszcz palmowy, mleko w proszku pełne (9%), czekolada 3,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476), serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, masło (z mleka), sól, emulgatory: lecytyny (z soi), E 471; aromaty. Może zawierać orzeszki arachidowe. Produkt bezglutenowy.
Śliwki kandyzowane 37% (śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) cukier miazga kakaowa tłuszcz kakaowy tłuszcz roślinny (palmowy) częściowo utwardzony kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2,3%) mleko w proszku odtłuszczone syrop glukozowy tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stabilizator (e 492) aromaty
Cukier tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmowych, shea) i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone serwatka w proszku (z mleka) miazga kakaowa mleko w proszku odtłuszczone tłuszcz kakaowy śmietanka w proszku (0,9%) (z mleka) proszek truskawkowy (0,5%) (truskawki, maltodekstryna) tłuszcz mleczny emulgatory (lecytyna sojowa, e 476) stablizator (e 492) aromaty barwnik (e 162)
Orzeszki arachidowe 51,4% cukier syrop glukozowy koncentraty roślinne (krokosz barwierski, cytryna, marchew, spirulina, słodki ziemniak, rzodkiewka, jabłko) barwnik: ekstrakt z papryki substancje glazurujące: e 553b, e 901 olej roślinne (kokosowy, rzepakowy, palmowy) w zmiennych proporcjach aromaty
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) skrobia regulator kwasowości (kwas cytrynowy) emulgator (lecytyna sojowa) koncentrat soku cytrynowego w proszku (0,3%) sól aromat substancje spulchniające (e 500, e 503)
Mąka pszenna cukier tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) syrop cukru inwertowanego serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 450, e 500, e 503) aromat