Krem do gotowania kokosowy BEZGL. BIO 200 ml
Baza kokosowa* 96,6% (miąższu kokosowego* 60%, woda), guma guar, naturalny aromat kokosowy. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Krem do gotowania z orzechów nerkowca bez cukru BEZGL. BIO 200 ml
woda, ORZECHY NERKOWCA* 7%, olej słonecznikowy*, stabilizator: guma arabska, ksantan; sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Krem do gotowania z migdałów bez cukru BEZGL. BIO 200 ml
woda, MIGDAŁY* 7%, olej słonecznikowy*, stabilizator: guma arabska, ksantan; sól morska, naturalny aromat MIGDAŁOWY*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Krem do gotowania kokosowy tajski BEZGL. BIO 200 ml
Składniki: MLEKO kokosowe* 60%, woda, czerwone curry* (chili* 0,28%, czosnek*, sól morska, imbir*, zagęszczony sok z limonki* 0,08%, kolendra*, trawa cytrynowa* 0,025%, czarny pieprz*), stabilizatory: ksantan i guma guar, chili*, naturalny aromat kokosowy*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Krem do gotowania migdałowy BEZGL. BIO 200 ml
Składniki: woda, MIGDAŁY* 7%, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, stabilizator: guma arabska, ksantan, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalny aromat*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.