herbata czerwona Pu-Erh (90%), skórka cytryny (5%), aromaty naturalne.
herbata czerwona Pu-Erh (90%), skórka cytryny (8,5%) aromat
herbata zielona (78%), owoc pigwy (20%), aromat, płatki kwiatu nagietka (0,5%)
A - cukier i syrop glukozowo-fruktozowy lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok aroniowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; 0,43% zagęszczonego soku malinowego o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczone soki: z czarnej porzeczki i marchwi, witamina C, aromat.
Zabielacz (laktoza – z mleka, utwardzony tłuszcz kokosowy, syrop glukozowy, białka mleka, stabilizator: E340, emulgator: E471, substancja przeciwzbrylająca: E551, barwnik: E160a), rozpuszczalna kawa zbożowa z jęczmienia i żyta (16,5%), fruktoza, kawa rozpuszczalna (12%), spieniacz (syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizator: E340), inulina (4%), winian L-karnityny (0,5%), chlorek chromu III.
zielona herbata (32%), liść mięty pieprzowej, owoc głogu (12%), liść karczocha (10%), kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, olejek miętowy.
Owoc bzu czarnego, nasiona lnu (25%), liść mięty pieprzowej (25%).
herbata zielona (79,9%), skórka pomarańczy (8%), owoc ananasa kandyzowany (8%), aromat, płatki kwiatu nagietka (0,6%).
owoc maliny (44%), kwiat hibiskusa, owoc żurawiny (10%), owoc dzikiej róży, aromaty naturalne.
a - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy wyciąg z kwiatu lipy woda zagęszczony sok aroniowy regulator kwasowości: kwas cytrynowy zagęszczony sok malinowy zagęszczony sok z dzikiej róży zagęszczone soki: z czarnej porzeczki i marchwi witamina c witamina d witamina b6 cynk aromaty litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
A - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z malin (0,19%) o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczony sok z jeżyn (0,02%) o ekstrakcie ogólnym 65%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromaty; zawiera zagęszczony sok z aronii i/lub z czarnej porzeczki. litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
A - cukier i/lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z malin (0,19%) o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczony sok cytrynowy (0,05%) o ekstrakcie ogólnym 56%, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina C, witamina D, witamina B6, cynk, aromaty: zawiera zagaszony sok z aronii/lub czarnej porzeczki. Litera (A lub B) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
Wiśnie, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Maliny (odmiana polka), cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Czarne porzeczki, woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Śliwki węgierki, cukier. Sporządzono ze 182g owoców na 100g produktu. Produkt z owoców może zawierać pozostałości pestek.
Truskawki, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Sporządzono z 70g owoców (100% polskie truskawki) na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 40g na 100 g produktu.
wiśnia nadwiślanka, cukier, substancja żelująca, pektyny, regulator kwasowości; kwas cytrynowy. Sporządzono z 70g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 40g na 100g produktu.
Maliny (odmiana polka), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. sporządzono z 60g owoców na 100g produktu. łączna zawartość cukru 40g na 100g produktu.
herbata zielona (78%), owoc ananasa, jabłko, aromat, płatki róży (1,7%). liść opuncji figowej (1%)
a - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy (dwutlenek siarki i siarczyny), witamina c, witamina d, witamina b6, cynk. litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
owoc porzeczki czarnej (50%), kwiat hibiskusa, skórka cytryny (8%), aromaty naturalne, liść jeżyny.
owoc maliny (50%), kwiat hibiskusa, owoc pigwy (8%), aromaty naturalne, liść jeżyny.
owoc maliny (60%), kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży, aromat naturalny.
owoc dzikiej róży (66%), kwiat hibiskusa, owoc bzu czarnego, owoc tarniny.
Owoc maliny (40%), kwiat hibiskusa, owoc dzikiej róży (18%), aromat naturalny, owoc bzu czarnego, liść jeżyny.
owoc maliny (50%), kwiat hibiskusa, skórka cytryny (8%), aromaty naturalne, liść jeżyny
a - cukier i/lub b - syrop glukozowo-fruktozowy; woda, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwniki; kompleks miedziowy chlorofil i chlorofilin, karoteny; zagęszczony sok z kiwi, aromat, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk.
kwiat hibiskusa (29%), skórka pomarańczy (22%), owoc pigwy (10%), jabłko (9,4%), owoc głogu (10%), kłącze imbiru (7%),naturalny aromat cytrusowy, liść jeżyny (5,5%), aromat naturalny
agrest, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoce: jagody leśne 12%, jeżyny 12% (w tym jeżyny leśne 4%), maliny 11%; woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
owoc truskawki (35%, kwiat hibiskusa, aromaty naturalne, korzeń buraka czerwonego, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, rabarbar (5%), liść stewii.
A- cukier lub b- syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoteny; zgęszczony sok cytrynowy, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromaty. litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik
owoc aronii (55%), kwiat hibiskusa, owoc głogu, owoc dzikiej róży, liść jeżyny, naturalny aromat.
jabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askrobinowy. Sporządzono z 100g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 34g na 100g produktu
A - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z malin (0,19%) o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczony sok żurawinowy (0,06%) o ekstrakcie ogólnym 50%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromaty; zawiera zagęszczony sok z aronii i/lub z czarnej porzeczki.
A - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok żurawinowy (1,1%) o ekstrakcie ogólnym 50%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromat; zawiera zagęszczony sok z aronii i/lub z czarnej porzeczki. litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
herbata zielona (83,4%), jabłko, aromat, owoc mango (0,5%), płatki kwiatu nagietka (0,5%).
A-cukier lub B- syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwniki: karoteny; beta-apo-8-karotenal; 0,2% zagęszczonego soku pomarańczowego o ekstrakcie ogólnym 65%, witamina C, aromaty.
czerwone porzeczki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny.
owoce: mango 25%, jabłko 15%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoce: pomarańcza 30%, ananas 15%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
owoce: truskawki 25%, banan 20%, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
owoc aronii, ziele bratka (25%), liść melisy (20%), kwiatostan głogu (9%), owoc głogu (9%), kłącze kurkumy (8%), szyszki chmielu (4%).
herbata zielona (84,5%), skórka pomarańczy, aromaty, owoc pigwy (2%), granat (2%), płatki kwiatu słonecznika (1,5%)
herbata czarna (70%), jabłko, skórka pomarańczy, aromaty, owoc moreli (1%), owoc brzoskwini (0,5%), płatki kwiatu nagietka (0,5%).
herbata zielona (75%), owoc dzikiej róży, skórka pomarańczy, aromaty, płatki kwiatu słonecznika (1%), suszony sok z owoców goji (1%), owoc papai (1%)