Mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii.
Ser solankowy (mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii), zioła (0,4%), pieprz, czosnek.
Olej rzepakowy, ser solankowy 34% (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), zielone oliwki nadziewane pastą z papryki 5% (oliwki, papryka, sól, substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia) oliwki czernione bez pestek 5% (oliwki, sól, stabilizator: e579), papryka 4% (papryka, ocet spirytusowy, sól) pieprz, czosnek, zioła. w produkcie mogą być zawarte pestki oliwek lub ich części.
Ser solankowy 50% (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), olej rzepakowy, pieprz, papryka, zioła (0,1%), czosnek.