MINTAJ (RYBY) Theragra chalcogramma 100%.
KREWETKI 50% [KREWETKA biała (Litopenaeus vannamei), surowa, obrana, oczyszczona, bez ogona, rozmiar: 31-40 szt./lb (68-88 szt./kg) 70%, woda, sól, stabilizatory: E451, E452], owoc mango krojony w kostki 33%, sos mango chili 17% [woda, pulpa mango 40%, olej roślinny rzepakowy, czerwona papryka chili 5%, skrobia ziemniaczana, cukier, sól, aromat naturalny, naturalny koncentrat cytryny, aromat]
Krewetka biała (litopenaeus vannamei), surowa, obrana, oczyszczona, bez ogona, rozmiar: 51-60 szt./lb (112-132 szt./kg) 90%, woda, stabilizatory: e 451, e 452; sól.
Kałamarnica humboldta dosidicus gigas (40%) (mięczaki), mąka pszenna (gluten), woda, skrobia pszenna (gluten), olej roślinny: g- słonecznikowy; n- rzepakowy : patrz nr partii, drożdże, sól, substancje zagęszczające: e407, e412; substancje spulchniające: e450, e500; barwnik: e101.
Omułek chilijski (mięczaki) mięso gotowane obrane - 40%; ośmiornica pospolita (śródziemnomorska) (mięczaki) octopus vulgaris gotowana kostki– 24%; kałamarnica humboldta blanszowana kostki (mięczaki) dosidicus gigas– 16%; krewetka indopacy?czna przybrzeżna (skorupiaki) solenocera crassicornis blanszowana, woda, stabilizatory: e330, e331 – 10%; małż wenus żółty (mięczaki) paphia undulata mięso gotowane obrane – 10%.
Sandacz (RYBY) Sander lucioperca 100%.
DORSZ (RYBY) czarny Pollachius virens 90%, woda, stabilizator: E451.
Krewetka indo-pacyficzna przybrzeżna (solenocera crassicornis) 98%, sól.
Krewetka biała (skorupiaki) litopenaeus vannamei 98%, sól, stabilizator: e 451. (zależne od dostępnego na rynku surowca)
KREWETKA biała (SKORUPIAKI) Litopenaeus vannamei 91%, woda, stabilizator: E451; sól, substancja konserwująca: E223 (SIARCZYNY).