Sierpc SerekCapri 220 G

serek capri, to pierwszy na rynku serek typu włoskiego. Pojawił się nagle na polski rynku i podbił serca polaków. Smak serka capri podobny jest do włoskiej ricotty. W przeciwieństwie do tradycyjnych twarogów, serek capri wyprodukowany jest z białek serwatkowych, jest delikatny lekko słodki, delikatny, po prostu rozpływa się w ustach. Jego miękka i lekka konsystencja i subtelny smak zadowoli najbardziej wybredne gusta każdego smakosza serów. Jedzenie serka capri to prawdziwa przyjemność. Dzięki walorom smakowym znakomicie pasuje do wszelkiego rodzaju lekkich wiosennych sałatek, wszelkiego rodzaju past, kanapek również świetnie sprawdza się podczas pieczenia, w połączeniu ze zwykłym twarogiem można upiec rewelacyjny sernik, smak serka capri dodaje ciastu delikatnego subtelnego, lekko słodkawego smaku. Białka serwatkowe są łatwo przyswajalne i lekko strawne, przez co serek capri polecany jest dzieciom i osobom starszym
  • Dodaj do ulubionych:
  • Producent: Osm Sierpc
  • Kod producenta: 5901750000409
  • Dostępnośc: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 5,99 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • 7,17 zł / szt.
  • 220 g ( 32,59 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, serwatka, kwas cytrynowy
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 1 - 8 °C
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Typu włoskiego
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Bez dodatku cukrów: Tak
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Cukry: 3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g
Wartość energetyczna kcal: 188 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 0 kcal
Wartość energetyczna kJ: 783 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 0 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli: 0,5 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 14 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 3,6 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia): 0 g
Witaminy i składniki mineralne
Biotyna (witamina B7): 0 ?g/100g
Chlor: 0 mg/100g
Chrom: 0 ?g/100g
Cynk: 0 mg/100g
Fluor: 0 mg/100g
Fosfor: 0 mg/100g
Jod: 0 ?g/100g
Kwas foliowy (witamina B9): 0 ?g/100g
Kwas pantotenowy: 0 mg/100g
Magnez: 0 mg/100g
Mangan: 0 mg/100g
Miedź: 0 mg/100g
Molibden: 0 ?g/100g
Niacyna (witamina B3, PP): 0 mg/100g
Pirydoksyna (witamina B6): 0 mg/100g
Potas: 0 mg/100g
Ryboflawina (witamina B2): 0 mg/100g
Selen: 0 ?g/100g
Tiamina (witamina B1): 0 mg/100g
Wapń: 0 mg/100g
Witamina A: 0 ?g/100g
Witamina B12: 0 ?g/100g
Witamina C: 0 mg/100g
Witamina D: 0 ?g/100g
Witamina E: 0 mg/100g
Witamina K: 0 ?g/100g
Żelazo: 0 mg/100g