grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 44 %, pasta SOJOWA (SOJA, PSZENICA, woda), olej SOJOWY, imbir, chili, NASIONA SEZAMU czarnego, przyprawy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
kiełki fasoli mung 54,5 %, woda, sól, regulator kwasowości; kwas cytrynowy.
Skrobia z fasoli mung 50 %, skrobia ziemniaczana, skrobia z tapioki, woda.
skrobia ziemniaczana 43,5 %, skrobia z zielonego groszku 41,5 %, woda.
Imbir 57,8%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: aspartam, sacharyna, sukraloza, barwnik: antocyjany.
ekstrakt z kokosa 99,9 %, stabilizatory: guma ksantanowa, guma guar.
Mąka pszenna (60 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; mieszanka wypiekowa (glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; emulgator: monoi diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu).
woda, cukier, ekstrakt OSTRYGOWY 20 % ( woda, sól, OSTRYGI 20 % ), sól, skrobia modyfikowana, sos SOJOWY ( woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: E 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, ziarna GORCZYCY 33%, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: PIROSIARCZYN potasu. Produkt zawiera gorczycę i siarczyny.
Cebula, woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), cukier, ocet, skrobia modyfikowana, czosnek, sól, imbir, ekstrakt drożdżowy, przyprawy
Woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), miód 17 %, pasta pomidorowa, ocet ryżowy, czosnek 10 %, imbir
Chrzan w proszku 42 %, substancja utrzymująca wilgoć: e 420, woda, olej sojowy, chrzan japoński wasabi 5 %, barwnik: e 141, sól, kurkuma, cukier, regulator kwasowości: e 330, substancja zagęszczająca: e 415. spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Brązowy papier ryżowo-tapiokowy (mąka z brązowego ryżu 80 %, skrobia z tapioki 19,5 %, sól). różowy papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, burak w proszku 3 %, sól). żółty papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, kurkuma w proszku 3 %, sól)
Mąka ryżowa 86 %, skrobia z tapioki, czarny sezam 2 %, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
zielona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
mąka ryżowa 96 %, skrobia modyfikowana, sól
woda, cukier, sos SOJOWY 20 % (woda, SOJA, mąka PSZENNA, cukier, sól), ocet, imbir, skrobia modyfikowana, barwnik: E 150b, czosnek 1 %, SEZAM 1 %, przyprawy 0,5 %; substancja konserwująca: sorbinian potasu , substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
ocet 47%, ziarna GORCZYCY, woda, sól, białe wino 4,8%, cukier, aromat, regulator kwasowości: kwas mlekowy. Zawiera SIARCZYNY.
trawa cytrynowa 46,7%, woda, ocet, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, stabilizator: guma ksantanowa.
Tamarynda 70 %, woda, cukier, sól, skrobia modyfikowana z tapioki, stabilizator: guma ksantanowa
czerwona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Mąka kukurydziana 75,9 %, olej słonecznikowy, mieszanka aromatyzująca o smaku chili (sól, przyprawy (chili, czosnek w proszku, papryka w proszku, kmin rzymski, pieprz), skrobia, syrop glukozowy, ekstrakt drożdżowy, zioła (majeranek, oregano), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; olej rzepakowy, barwnik: ekstrakt z papryki; naturalne aromaty).
Mąka kukurydziana 75 %, olej słonecznikowy, mieszanka aromatyzująca o smaku sera (sól, laktoza, syrop glukozowy, proszek serowy (ser (zawiera mleko), serwatka w proszku (zawiera mleko)), skrobia, cukier, naturalne aromaty (zawierają mleko), przyprawy w proszku (cebula, czosnek), regulator kwasowości: kwas mlekowy; barwnik: ekstrakt z papryki; olej rzepakowy).
woda, cukier, syrop glukozowy, ryż, sól, naturalne drożdze.
papryka chilli czerwona 27 %, cukier 25 %, ocet ryżowy, czosnek 13 %, woda, sól, stabilizator: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa), woda, grzyby (ucho bzowe), cukier, sól, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
mąka PSZENNA 71,5 %, mąka gryczana 15 %, woda, sól.
mąka kukurydziana 78,6 %, olej słonecznikowy, sól 1,4 %.
warzywa 74,9%, (pomidory, cebula, papryka jalapeno, zielona papryka chili, czerwona papryka słodka, czosnek), woda, cukier, ocet, skrobia modyfikowana, sól, aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy (kmin, pieprz Cayenne), zagęszczony sok z cytryny, barwnik: ekstrakt z papryki.
prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis)
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Papryka baby czerwona ostra 55,4 %, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Woda, syrop fruktozowy, sok z jagód 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwniki: czerwień allura ac, błękit brylantowy fcf.
Woda, syrop fruktozowy, sok z marakui 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwnik: tartrazyna.
Woda, syrop fruktozowy, sok z truskawki 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwnik: czerwień allura ac.
woda, pomidory 21,6 %, przecier pomidorowy 14,8 %, cebula, papryka jalapeno, zielona papryka chili, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, substancja zagęszczająca: E1422, cukier, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, naturalny aromat czosnku
Papryka chili 86 %, woda, syrop fruktozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, ocet, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancje słodzące: acesulfam k, aspartam.
ziarna SOI 46 %, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier, alkohol etylowy.
woda, syrop glukozowy, ryż kleisty (10%), naturalne drożdże
chrzan 31,7 %, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, olej ryżowy, sól, dekstryna, wasabi Japonica w proszku 4,5 %, skrobia, woda, aromaty , kurkuma, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, barwnik: E 133.
Cukier 40 %, pasta sojowa 18% (soja, mąka pszenna, sól), czosnek 10 %, ocet ryżowy, woda, śliwki 5 %, sól, chili 2 %, barwnik: e 150b, skrobia modyfikowana, przyprawy (anyż, cynamon), substancja konserwująca: sorbinian potasu.
trawa cytrynowa, czosnek, galangal, szalotka, sól, papryka chili czerwona 9 %, skórka limonki kaffir, kumin mielony.
sól, cukier, olej palmowy, galangal, trawa cytrynowa, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), papryka chili czerwona, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ekstrakt z papryki
galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
trawa cytrynowa 20 %, czosnek, szalotka, olej palmowy, galangal, sól, papryka chili czerwona, kumin mielony, kolendra mielona, kurkuma mielona 3 %.
papryka chili zielona 25 %, trawa cytrynowa 25 %, czosnek, szalotka, sól, galangal, kumin mielony
cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.
czosnek, trawa cytrynowa, papryka chili czerwona, szalotka, sól, galangal, kolendra mielona, kumin mielony.
Cukier, woda, ocet winny, ziarna gorczycy, miód (8%), sól, przyprawy, barwnik: karmel, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn potasu.
cukier, SOJA, woda, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), sól, pomidory, olej SOJOWY, skrobia kukurydziana, olej z nasion SEZAMU, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Cukier, sos sojowy 30 % (woda, soja 39 %, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia kukurydziana, ocet ryżowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
ekstrakt ANCHOIS ( z RYBY) 94% (ANCHOIS 42%, sól, woda), cukier.