serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka, mieszanka szczypiorku z cebulką 0,7%.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka, chrzan 7%.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka, czosnek 1,2%.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka, mieszanka przyprawowo-warzywna 0,6%.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jagodowy (cukier, jagoda 8%, aromat naturalny, koncentrat soku z cytryny), sól
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad malinowy z żurawiną (cukier, malina 4%, żurawina 4%, aromaty naturalne, koncentrat soku z cytryny), sól.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad ananasowy (cukier, ananas 8%, aromat, barwniki: ekstrakt z papryki, kurkumina), sól.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad brzoskwiniowy( cukier, brzoskwinia 9%, aromaty, barwnik: ekstrakt z papryki), sól.
Składniki: twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, wsad truskawkowy( truskawka 8%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromaty naturalne, barwnik: ekstrakt z papryki) , sól, białka mleka.
Twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jabłko z cynamonem (jabłko 8% w serku, cukier, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat jabłkowy z innymi naturalnymi aromatami, cynamon 0,02% w serku ), sól
mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (jagoda 40%, cukier, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii ), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (truskawki 40%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z buraka czerwonego, naturalne aromaty), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
mleko pasteryzowane, wsad z mango i marakują 20%, (mango 35%, cukier, przecier marakui 5%, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobaccilus burgalicus.
twaróg, śmietanka pasteryzowana, sól, szczypiorek z cebulką (0,7%)
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych.
Mleko, śmietanka, cukier, wiórki kokosowe 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.
Mleko, śmietanka, cukier, ciastko pokruszone 0,9% (mąka kukurydziana, cukier masło, mąka ryżowa, sól), naturalne aromaty, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii mlekowych
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Mleko, śmietanka, kultury bakterii mlekowych.
Mleko, śmietanka, cukier, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych.
Mleko, śmietanka, cukier, truskawka 3,5%, koncentrat soków z marchwi, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat, kultury bakterii mlekowych.
mleko pasteryzowane bio, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Brzoskwinia marakuja- Mleko pasteryzowane, cukier, brzoskwinia 5,5%, marakuja 0,5%, naturalny aromat, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Truskawaka - Mleko pasteryzowane, cukier, truskawki 6%, naturalny aromat, koncentraty: z marchwi i soku z buraka czerwonego, zagęszczony sok cytrynowy, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Jagoda - Mleko pasteryzowane, cukier, jagody 6%, koncentraty: z marchwi, aronii i winogron, naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Wanilia - Mleko pasteryzowane, cukier, naturalny aromat waniliowy, zagęszczony sok z cytryny, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.