Merci Czekolada Orzechowa-Migdałowa 100G
Składniki: cukier, pełne mleko w proszku (16,7%), tłuszcz kakaowy, orzechy laskowe (15%), miazga kakaowa, migdały (5%), maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), wyciąg z wanilii. czekolada: masa kakaowa minimum 32%. może zawierać także orzeszki ziemne i inne orzechy.
Merci Czekolada Pomarańczowo - Migdałowa 100G
Składniki: Miazga kakaowa, cukier, migdały, tłuszcz kakaowy, zagęszczony sok pomarańczowy, mus jabłkowy, emulgator: lecytyny (soja), aromaty naturalne, ananas, substancja zagęszczająca: alginian sodu, kwas: kwas cytrynowy.
Merci Czekolada Kawowo-Śmietankowa 100G
Składniki: Cukier, tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku (11,4%), mleko pełne w proszku (11%), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), kawa, maślanka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, wyciąg z wanilii. Czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%.
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), odtłuszczone mleko w proszku* (13,5%), mąka pszenna (12,3%), orzechy laskowe (9,1%), pełnoziarnista mąka pszenna (6,1%), kakao, tłuszcz mleczny* (2,6%), kakao niskotłuszczowe, skrobia pszenna, emulgator: lecytyny (soja), produkt z serwatki (z mleka), pełnotłuste mleko w proszku* (0,2%), sól, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mielone orzeszki ziemne. *łączna zawartość mleka 10% może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały, orzechy laskowe (6,3 %), pełnotłuste mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, mąka ryżowa, emulgator: lecytyny (z soi), syrop glukozowy, miód, białko pszenne, tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy), sól, słód pszenny, aromaty, białko jaj kurzych, skrobia ziemniaczana. Czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32 %. Czekolada mleczna deserowa z migdałami i orzechami: masa kakaowa minimum 45 %. Biała czekolada z migdałami i chrupkami ryżowymi: masa kakaowa minimum 28 %. Czekolada mleczna z białym nugatem migdałowo-miodowym: masa kakaowa minimum 32 %. Może zawierać także orzeszki ziemne i inne orzechy.
Składniki: Cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe (3,8 %), migdały (3,4 %), pełnotłuste mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, dekstroza, kakao niskotłuszczowe, fruktoza, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, syrop z cukru inwert-owanego, kawa, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45 %; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50 %; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50 %; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32 %, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki: Cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mleko pełne w proszku, pełnotłuste mleko w proszku, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mielone orzechy laskowe, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), mielone migdały, aromaty, sól. biała czekolada nadziewana białym musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 32 %. czekolada mleczna nadziewana musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 32 %. czekolada mleczna nadziewana orzechowym musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 32 %. czekolada deserowa nadziewana musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50 %. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (7,6 %), miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, siekane migdały (1,3 %), dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), kakao niskotłuszczowe, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32 %; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32 %. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, mielone migdały (4,3 %), tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), kakao niskotłuszczowe, tłuszcz mleczny, fruktoza, kawa, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, maślanka w proszku (z mleka), dekstroza, aromaty, sól. biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32 %, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50 %; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45 %; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50 %. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, jogurt w proszku (z mleka) (4,4 %), pełnotłuste mleko w proszku, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), maltodekstryna, zagęszczony przecier truskawkowy, aromaty, emulgator: lecytyny (z soi), zagęszczony przecier malinowy, zagęszczony przecier wiśniowy, zagęszczony przecier jagodowy, kwas: kwas cytrynowy. Czekolada: masa kakaowa minimum 32 %. Może zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja.
Składniki: Cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mleko pełne w proszku, pełnotłuste mleko w proszku, wiórki kokosowe (5,6 %), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, siekane migdały (0,6 %), emulgator: lecytyny (z soi), kukurydza, aromaty, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego. biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %. mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 32 %. czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 45 %. może zawierać także orzechy laskowe, orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja.
Składniki: Orzech laskowy (10 %) w karmelu (41 %), kremie orzechowym (37 %) i czekoladzie (12 %) składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, syrop glukozowy, produkt z serwatki (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy, miazga kakaowa, skondensowane mleko odtłuszczone, skondensowana słodka serwatka (z mleka), laktoza (z mleka), kakao odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, syrop sacharozowy, emulgator: lecytyny (soja), sól, aromaty. może zawierać także migdały, orzeszki
Składniki: Orzech laskowy (10 %) w karmelu (41 %), kremie orzechowym (37 %) i czekoladzie (12 %). cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, syrop glukozowy, produkt z serwatki (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy, miazga kakaowa, skondensowane mleko odtłuszczone, skondensowana słodka serwatka (z mleka), laktoza (z mleka), kakao odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, syrop sacharozowy, emulgator: lecytyny (soja), sól, aromaty.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (4,2%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), pełnotłuste mleko w proszku, migdały (2,8%), laktoza (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao niskotłuszczowe, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.