Składniki: Ser iberico (zawiera lizozym z jaj); kiełbasa chorizo: mięso wieprzowe, sól, wędzona papryka, glukoza, pasta z czosnku, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (e250, e252), gałka muszkatołowa, oregano; kiełbasa salchichon: mięso wieprzowe, sól, maltodekstryna, glukoza, biały pieprz, czarny pieprz, przeciwutleniacz (e316), substancja konserwująca (e250). chorizo przygotowano ze 130g mięsa wieprzowego na 100g produktu gotowego. salchichon przygotowano ze 150g mięsa wieprzowego na 100g produktu gotowego.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: <0,5"
Ilość porcji w opakowaniu: 2 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Wartość energetyczna kcal: 399 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1651 kJ
Wielkość porcji: 60 g
Zawartość białek: 22 g
"Zawartość soli: 1,4 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 34 g
"Zawartość węglowodanów: <0,5"