Składniki: Mięso z piersi kurczaka, glukoza, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw. na 100 g gotowego produktu zużyto 100 g mięsa z piersi kurczaka. możliwa obecność: gorczycy, soi, selera, mleka (łącznie z laktozą) i ich pochodnych.
Gatunek mięsa: Kurczak
Klasa trwałości produktu: Trwały
"Metoda wytwarzania: Homogenizowane, Wędzone, Parzone"
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 60 dni (dzień)
Typ: Paczkowany
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
"Cukry: 0,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g"
Wartość energetyczna kcal: 158 kcal
Wartość energetyczna kJ: 662 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 20 g
"Zawartość soli: 1,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8 g
"Zawartość węglowodanów: 1,5 g"