Składniki: krojone filety śledziowe bez skóry 60% (Clupea harengus)*, cebula marynowana, olej rzepakowy 19%, ocet spirytusowy, cukier, sól, pomidor suszony 0,8%, czosnek suszony, bazylia, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W oleju, Z warzywami
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 300 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Wartość odżywcza
Cukry: 12 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3 g
Wartość energetyczna kcal: 327 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1358 kJ
Wielkość porcji: 200 g
Zawartość białek: 10 g
Zawartość soli: 1,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 26 g
Zawartość węglowodanów: 13 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie