Składniki: Filet z piersi indyka (71 %), woda, sól, stabilizatory: karagen e407, difosforany e450, guma ksantanowa e415, regulator kwasowości: mleczan sodu e325, maltodekstryna, glukoza, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, błonnik cytrusowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu e250 możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, gorczycy, selera, soi, mleka (łącznie z laktozą)
Gatunek mięsa: Indyk
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Parzone
Rodzaj: Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione
Typ: Paczkowany
Zawartość netto: 500 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 0,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g"
Wartość energetyczna kcal: 87 kcal
Wartość energetyczna kJ: 369 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 16 g
Zawartość soli: 2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2 g
"Zawartość węglowodanów: 1,2 g"