Składniki: mięso wieprzowe 76 %, woda, sól, stabilizatory: trifosforan pentasodowy, polifosforan sodu, białko wieprzowe, substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, guma ksantanowa, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, regulatory kwasowości: octan sodu, kwas cytrynowy, przyprawy, glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Rodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Metoda wytwarzania: Wędzone
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Plastry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 0,9 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g"
Wartość energetyczna kcal: 104 kcal
Wartość energetyczna kJ: 438 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 16 g
"Zawartość soli: 2,3 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 3,3 g"
"Zawartość węglowodanów: 2,6 g"