Wyrób wyprodukowany z surowca drobiowego i wieprzowego, parzony.
Składniki: woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka 23,7 %, skórki wieprzowe, kasza manna PSZENNA, błonnik SOJOWY, koncentrat białka SOJOWEGO, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizator: E 452, ekstrakty i aromaty przypraw, wzmacniacz smaku: E 621, przeciwutleniacz: E 315, przyprawy, aromaty, białka MLEKA, skrobia modyfikowana ziemniaczana E1420, regulator kwasowości: E 330, barwniki: E 120, E 150 d, substancja konserwująca: E 250
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Mieszany
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 105 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Wartość energetyczna kcal: 195 kcal
Wartość energetyczna kJ: 812 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 9,2 g
Zawartość soli: 2,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 13 g
Zawartość węglowodanów: 10 g