Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Składniki: jaja gotowane 50%, woda, olej rzepakowy, cukier, skrobie modyfikowane, sól, ocet spirytusowy, korzeń chrzanu, żółtko jaja w proszku, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas octowy; przyprawy (zawierają gorczycę), substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; barwnik: karoteny, szczypior suszony 0,1%, mleko w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, mączka chleba świętojańskiego; ekstrakt z papryki. Produkt może zawierać ryby, seler, pszenicę, nasiona sezamu, orzechy laskowe, skorupiaki, soję.
Technika utrwalenia: konserwacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 630 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E270 Kwas mlekowy, E330 Kwas cytrynowy, E260 Kwas octowy, E211 Benzoesan sodu, E202 Sorbinian potasu, E412 Guma guar, E415 Guma ksantanowa, E410 Mączka chleba świętojańskiego, guma karobowa, E160a Karoteny
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Regulator kwasowości, Substancja konserwująca, Substancja zagęszczająca, Barwnik
Zawiera barwniki: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Tak