Idealny dodatek do dań mięsnych, pasztetów, serów pleśniowych i oscypków. Wykwintnie i na słodko!
Składniki: Jarzębina do mies i serów. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 42 g owoców na 100 g produktu. Składniki: owoce (jarzębina 25%, przecier jabłkowy), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości kwas cytrynowy, barwnik karoteny. Produkt może zawierać zboża zawierające gluten i nasiona sezamu.
Zawartość netto: 210 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 280 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Wartość odżywcza
Cukry: 25 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 135 kcal
Wartość energetyczna kJ: 573 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 0 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 33 g