SERY W PLASTRACH 1 KG
MLEKOVITA w odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku (szczególnie HoReCa, oraz rynku tradycyjnego - z tego wygodnego rozwiązania korzystają małe sklepy nie posiadające warunków do krojenia sera) uzupełniła linię szlachetnych serów twardych dojrzewających w plastrach w wygodnym, nowoczesnym opakowaniu – sztywnej folii z funkcją „otwórz – zamknij” o nowy asortyment serów w opakowaniu 1 kg:
Ser Mazdamer
Ser Tylżycki
Ser Gouda
Ser Cheddar
Ser Salami
Sery stanowią naturalny, starannie wytworzony produkt o wysokiej zawartości potrzebnych dla organizmu związków mineralnych i witamin. Zawierają więcej witamin A,D,B2, i B12 niż większość artykułów spożywczych. Charakteryzują się elastyczną konsystencją, bogatym - nietuzinkowym wachlarzem smakowym oraz aromatem - osiągniętym dzięki zastosowaniu unikalnej technologii produkcji.
Składniki: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Ser dojrzewający
Typ sera: Holenderski
Gatunek sera: Salami
Forma: W plastrach
Zawartość tłuszczu: Tłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 40%)
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Witaminy i składniki mineralne
Wapń: 800 mg/100g