O'Sole Sól Peklowa Doskonała Do Mięs, Nie Do Bezpośredniego Spożycia 660 G

Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Peklowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu. Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. Sól peklowa polecana jest do domowego wyrobu wędlin.

  • 3.57 zł / szt.
  • 660 g ( 5.41 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

The product is shipped within 24 hours.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.

Składniki: Sól NaCl 99,5%, Azotyn sodu E 250 NaNO2 0,5%-0,6%, Substancja przeciwzbrylająca E 536.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie