Pan Grati- bułka tarta BEZGL. 300 g

Stosuje się jako panierkę do mięs, ryb i warzyw. Używana również do posypywania foremek na ciasto lub pasztet (zapobiega przywieraniu). Idealna do zwiększenia gęstości i spoistości w mięsie mielonym.
  • 18.01 zł / szt.
  • szt.
  • Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

The product is shipped within 24 hours.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.

Bułka tarta BEZGLUTENOWA – idealna do panierowania i zagęszczania potraw w wersji bezglutenowej. Dzięki drobnej, lekkiej konsystencji nadaje potrawom idealną chrupkość i złocisty kolor. Doskonały wybór dla osób na diecie bezglutenowej, które pragną cieszyć się tradycyjnym smakiem i teksturą! SKŁADNIKI: Mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka SOJOWA, tłuszcz palmowy,JAJA, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdże, sól.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie