Pieprz czarny PRYMAT, mielony, 20g
- Watch the product:
- Manufacturer: Prymat
- Manufacturer's code: 5901135000376
-
Availability:
Exists
-
- 1.94 zł / szt.
- szt.
-
Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
The product is shipped within 24 hours.
We complete the order within 24 hours.
The product is covered by a one-year warranty.
You can return the product within 14 days.
Pieprz czarny mielony Prymat to jedna z najbardziej uniwersalnych przypraw, która nadaje ulubionym, codziennym posiłkom pożądanego, lekko ostrego posmaku i aromatu.
Ma drobną, sypką i jednolitą teksturę, idealną kiedy przygotowujesz danie, w którym kluczowa jest gładka konsystencja lub gdy chcesz, aby przyprawa rozprowadziła się równomiernie.
Swój pieprzny charakter zawdzięcza zawartej w zewnętrznej warstwie piperynie.
Czarny pieprz powinien być dodawany na końcu przygotowywania potrawy.
Pieprz czarny mielony nazywany w starożytnym Egipcie „czarnym złotem” gości dziś we wszystkich kuchniach świata.
Ma bardzo szerokie zastosowanie – dodajemy go do wszystkich pieczeni, zup, sosów, bulionów, marynat, a także sosów serowych i wielu innych łagodnych dań o delikatnym smaku.
Dobrze łączy się z każdym mięsiwem, ożywia smak tłustych potraw, pasuje do galaretek mięsnych i rybnych oraz wszystkich potraw, które przyprawia się imbirem.
Wystarczy niewielka szczypta, by podkręcić smak omletu czy jajecznicy.
Opakowanie: 20g
Ma drobną, sypką i jednolitą teksturę, idealną kiedy przygotowujesz danie, w którym kluczowa jest gładka konsystencja lub gdy chcesz, aby przyprawa rozprowadziła się równomiernie.
Swój pieprzny charakter zawdzięcza zawartej w zewnętrznej warstwie piperynie.
Czarny pieprz powinien być dodawany na końcu przygotowywania potrawy.
Pieprz czarny mielony nazywany w starożytnym Egipcie „czarnym złotem” gości dziś we wszystkich kuchniach świata.
Ma bardzo szerokie zastosowanie – dodajemy go do wszystkich pieczeni, zup, sosów, bulionów, marynat, a także sosów serowych i wielu innych łagodnych dań o delikatnym smaku.
Dobrze łączy się z każdym mięsiwem, ożywia smak tłustych potraw, pasuje do galaretek mięsnych i rybnych oraz wszystkich potraw, które przyprawia się imbirem.
Wystarczy niewielka szczypta, by podkręcić smak omletu czy jajecznicy.
Opakowanie: 20g
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie