Sandra Tortilla Pszenna Z Dodatkiem Chilli I Czerwonej Papryki 25Cm (4Szt) 240G
Dodatek chilli i czerwonej papryki pasuje idealnie do dań pikantnych. Będą doskonałą bazą dla dań kuchni meksykańskiej.
Klasyczne placki przyrządzone na ciepło sprawdzą się jako niebanalny obiad. Przygotowane w kilka minut na zimno będą idealne do pracy czy szkoły a gdy je pokroisz w małe roladki zmienią się w elegancką przekąskę na przyjęcie. Z tyłu każdego opakowania znajdują się 3 łatwe sposoby na przygotowanie przekąsek.
Tortilla pszenna z dodatkiem chilli i czerwonej papryki nie zawiera oleju palmowego.
Wyprodukowana została z najlepszej pszenicy co gwarantuje wyśmienity smak oraz doskonałą sprężystość ciasta.
Klasyczne placki przyrządzone na ciepło sprawdzą się jako niebanalny obiad. Przygotowane w kilka minut na zimno będą idealne do pracy czy szkoły a gdy je pokroisz w małe roladki zmienią się w elegancką przekąskę na przyjęcie. Z tyłu każdego opakowania znajdują się 3 łatwe sposoby na przygotowanie przekąsek.
Tortilla pszenna z dodatkiem chilli i czerwonej papryki nie zawiera oleju palmowego.
Wyprodukowana została z najlepszej pszenicy co gwarantuje wyśmienity smak oraz doskonałą sprężystość ciasta.
- Watch the product:
- Manufacturer: LEVANT Foods
- Manufacturer's code: 5902709125198
- Availability: Exists
-
The lowest price 30 days before the discount: 7.46 zł gross
- 7.33 zł / szt.
-
240 g ( 30.54 zł for 1 kg )
- szt.
-
Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
The product is shipped within 24 hours.
We complete the order within 24 hours.
The product is covered by a one-year warranty.
You can return the product within 14 days.
Składniki: Mąka pszenna (58 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna, chilli w proszku (1,1 %), czerwona papryka w proszku (0,7 %), mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie