Składniki: przyprawy (papryka słodka, kolendra, kurkuma, imbir, cynamon, kozieradka, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, kminek, chili, kmin rzymski, goździki, kardamon, papryka ostra), sól, warzywa suszone (cebula, cykoria, czosnek)
Składniki: sól, warzywa suszone (15,5%): marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe; cukier, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, orzeszki ziemne i sezam.
Składniki: sól, warzywa suszone (15,5%): marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe; cukier, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, orzeszki ziemne i sezam.
Składniki: marchew, pasternak, por, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, korzeń pietruszki. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i orzeszki ziemne.
Składniki: śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
Składniki: pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki:twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, sól,
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, serwatka, kwas cytrynowy
Składniki: sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Składniki: mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
Składniki: mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Składniki: Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Składniki: mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki:Śmietanka 80%, syrop glukozowy 12%, cukier 4%, gaz nośny; podtlenek azotu; odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: E 471, E 472a; stabilizatory: fosforany sodu, karagen; aromat: wanilina.
Składniki: śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Składniki: śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki: śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
Składniki: śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, barwnik: beta-karoten.
Składniki: przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Składniki: Prażone orzeszki arachidowe 90%, oleje roślinne (całkowicie utwardzony rzepakowy, słonecznikowy, rzepakowy), cukier, sól. może zawierać inne orzechy.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Składniki: mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
Składniki: Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki: Mleko, zywe kultury bakterii jogurtowych.