przyprawy (papryka słodka, kolendra, kurkuma, imbir, cynamon, kozieradka, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, kminek, chili, kmin rzymski, goździki, kardamon, papryka ostra), sól, warzywa suszone (cebula, cykoria, czosnek)
sól, warzywa suszone (15,5%): marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe; cukier, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, orzeszki ziemne i sezam.
sól, warzywa suszone (15,5%): marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe; cukier, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, orzeszki ziemne i sezam.
marchew, pasternak, por, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, korzeń pietruszki. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i orzeszki ziemne.
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, serwatka, kwas cytrynowy
sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Śmietanka 80%, syrop glukozowy 12%, cukier 4%, gaz nośny; podtlenek azotu; odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: E 471, E 472a; stabilizatory: fosforany sodu, karagen; aromat: wanilina.
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E4007
śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Prażone orzeszki arachidowe 90%, oleje roślinne (całkowicie utwardzony rzepakowy, słonecznikowy, rzepakowy), cukier, sól. może zawierać inne orzechy.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.