sól, warzywa suszone (17,5%): marchew, ziemniaki, pasternak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'rybonukleotydy; cukier, maltodekstryna, skrobia, pieprz czarny, barwnik: ryboflawina.
śmietanka, żywe kultury bakterii
mleko, przecier z mango 9,4%, przecier z marakui 4,1%, cukier, żywe kultury bakterii.
mleko, przecier truskawkowy 13,5%, cukier, żywe kultury bakterii.
woda; sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%); cukier; dwutlenek węgla; kwas: kwas cytrynowy; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; terpeny pomarańczowe; aromaty; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam-K; barwnik: błękit brylantowy FCF.
Mleko spożywcze, pasteryzowane w wysokiej temperaturze.
Buraki ćwikłowe (60%), chrzan (20%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Burak (76%), chrzan (12%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Ciecierzyca, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
owoce i warzywa w różnych proporcjach (jabłko, cukinia, skórka pomarańczowa, marchew, dynia, rodzynka, wiśnia, agrest), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, koncentrat soku z czarnej marchwi, barwniki - kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, esktrakt z papryki, kurkumina
Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40% ( woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), jogurt naturalny 20%, przecier truskawkowy 12,5%, przecier bananowy 11%, zagęszczony sok jabłkowy, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy 3%, zagęszczony sok truskawkowy 0,5%, aromat, witaminy: C, D3, B6
chrzan (50%), woda, ocet spirytusowy, cukier, olej rzepakowy, sól, błonnik bambusowy, mleko odtłuszczone w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu, substancje zagęszczające: guma guar i guma ksantanowa, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, jogurt naturalny 8 %, przecier gruszkowy 6%, sok gruszkowy z zagęszczonego soku gruszkowego 5,8%, zagęszczony sok jabłkowy, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, przecier jabłkowy, jogurt naturalny 8 %, przecier z brzoskwini 7%, zagęszczony sok jabłkowy,zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok brzoskwiniowy 1%, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
Podpaska tradycyjna o wydłużonym kształcie bez osłonek bocznych pokryta mięciutką włókniną softiplait, dla kobiet ceniących tradycyją grubość produktu 6,5- 8mm. główne cechy produktu: odychająca folia izolacyjna, przyjazna dla skóry, umożliwia swobodny przepływ pary wodnej zapobiegając kumulowaniu sie wilgoci wewnątrz ciała kobiety, powierzchnia softiplait- jeśli jesteś zwolenniczką naturalności i delikatności. Podpaska pokryta jest mięciutką, przyjemną w dotyku włókniną przypominającą bawełnę,poziom chłonności 5/5 wskazuje na maksymalną ilość płynu, którą podpaska jest w stanie wchłonąć. Dzięki bocznym wytłoczeniom zastosowanym w podpaskach, przedostająca się na nie wilgoć zostaje równomiernie rozprowadzona.Podpaska tradycyjna o wydłużonym kształcie bez osłonek bocznych pokryta mięciutką włókniną softiplait, dla kobiet ceniących tradycyją grubość produktu 6,5- 8mm. główne cechy produktu: odychająca folia izolacyjna, przyjazna dla skóry, umożliwia swobodny przepływ pary wodnej zapobiegając kumulowaniu sie wilgoci wewnątrz ciała kobiety, powierzchnia softiplait- jeśli jesteś zwolenniczką naturalności i delikatności. Podpaska pokryta jest mięciutką, przyjemną w dotyku włókniną przypominającą bawełnę,poziom chłonności 3/4 wskazuje na maksymalną ilość płynu, którą podpaska jest w stanie wchłonąć. Dzięki bocznym wytłoczeniom zastosowanym w podpaskach, przedostająca się na nie wilgoć zostaje równomiernie rozprowadzona.Chłonność: OooooGrubość wkładu [mm]: 7Kształt: Anatomiczny wydłużonyIlość sztuk w opakowaniu: 10Waga jednostkowa brutto: 0,42 kg Chłonność: 5/5 Grubość wkładu: 7 mm Ilość sztuk w opakowaniu: 10 szt. Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 84 op. zb. (DU)
mąka PSZENNA (54%), naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA (22%), woda), woda, sól, drożdże
Polewa malinowa 53% (cukier, nieutwardzone tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach; serwatka w proszku (z mleka), malina liofilizowana 0,8%; emulgator: lecytyny (z soi); sól, aromaty), ryż 47% (brązowy, biały).
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytrynian sodu, cytrynian potasu, węglan magnezu, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna.
woda, naturalny aromat miętowy, witaminy: witamina C, witamina A, niacyna, witamina B6, witamina B12, biotyna; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
5–15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytrynian sodu, cytrynian potasu, węglan magnezu, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna.
woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty, węglan magnez, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; witaminy: niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, biotyna, kwas foliowy, witamina B12.
Woda, kwas: kwas cytrynowy; zagęszczony sok z czarnej marchwi, naturalne aromaty, mleczan cynku, jodek potasu, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina B6, biotyna, witamina B12
mąka pszenna, środki do przetważania mąki: E300, enzymy: alfa-amylaza, ksylanaza (zawierają mąkę pszenną)
woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt lubczyku , ekstrakt drożdżowy , aromaty.
mleko, żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis.
cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy nieutwardzony, ekstrakt kawy 1,7%, masło (z mleka), sól, mleko pełne w proszku, aromat, emulgator: lecytyny (z soi).
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok gruszkowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20%), cukier (D), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy ekstrakt z mięty, aromat, substancja słodząca- sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
woda, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), koncentrat cytrynowy, aromaty, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, barwnik - karoteny, substancja słodząca-sukraloza
krem kokosowy 79% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, kakao 2%, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, substancja zagęszczająca: karagen; czekolada w proszku 0,06%, sól, aromat.
Składniki: Krem kokosowy 79% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, kakao 2%, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, substancja zagęszczająca: karagen; czekolada w proszku 0,06%, sól, aromat.
Krem kokosowy 80% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, ekstrakt kawy 0,5%, syrop karmelowy, substancja zagęszczająca: karagen; sól, aromaty.
Krem kokosowy 80% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, syrop karmelowy 0,3%, aromat, substancja zagęszczająca: karagen; sól 0,14%.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca - sukraloza
Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Cynamal amylu, Linalol, Izoeugenol.
anyż mielony, imbir mielony, kmin rzymski mielony, cukier puder, ziele angielskie mielone, papryka chili mielona, cynamon, koper włoski mielony, pieprz czarny mielony, kolendra mielona.
buraki ćwikłowe (94%), ocet spirytusowy, cukier, sól, woda.
buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
100% mąka pszenna typ 450 tortowa