Płatki kokosowe 28% (zawiera dwutlenek siarki), czekolada mleczna 20% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy), cukier, syrop glukozowy, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, laktoza (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; serwatka w proszku (z mleka), substancje wzbogacające: l-karnityna 0,31%, magnez, witamina c, niacyna, witamina e, kwas pantotenowy (b5), witamina b6, tiamina (b1), witamina b12; sól morska, aromat, emulgator: lecytyny (z soi).
Orzeszki arachidowe 25,5%, czekolada mleczna 25% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, mąka: ryżowa, kukurydziana; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; maltodekstryna, cukier trzcinowy nierafinowany, olej słonecznikowy, karmel 2,4% (syrop glukozowy, cukier), odtłuszczone mleko w proszku, sól morska, aromat naturalny, emulgator: lecytyny (z soi); substancje wzbogacające: magnez, witamina c, niacyna, witamina e, kwas pantotenowy (b5), witamina b6, tiamina (b1), witamina b12; ekstrakt z guarany 0,5% (maltodekstryna, ekstrakt z guarany, kofeina 0,05%).
woda, gorczyca biała, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt z kurkumy. produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i sezam. produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, sezam i łubin, które są używane w zakładzie.
Woda, gorczyca biała, ocet spirytusowy, gorczyca czarna, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z kurkumy. produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i sezam, które są używane w zakładzie
Woda, gorczyca biała, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca czarna, aromat, barwnik: kurkuma. W związku z używaniem w zakładzie selera, mleka (łącznie z laktozą), siarczynów, jaj oraz soi, produkt może zawierać śladowe ich ilości.
Woda, gorczyca biała, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z kurkumy. Produkt może zawierać: seler, mleko (łącznie z laktozą), siarczyny, jaja i soję, które są używane w zakładzie.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
mleko, maślanka naturalna, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Dwufazowa kostka do wc tytan morski koszyczekSól sodowa kwasu dodecylobenzenosulfonowego, Siarczan sodu, Węglan magnezu, Sól sodowa kwasu dichloroizocyjanurowego, Glikol polietylenowy, Kompozycja zapachowa Alergeny zawarte w kompozycjach zapachowych: - kostka cytrynowa - Limonene, Citral - kostka leśna - Coumarin, Limonene - kostka morska - Hexyl cinnamaldehyde - kostka lawendowa - Linalool, Barwnik
Zawiera: kwas benzenosulfonowy c10-13 pochodne alkilowe sole sodowe; sole sodowe kwasów c14-16 hydroksyalkano i c14-16-alkeno-sulfonowych. zawiera dipenten, aldehyd heksylocynamonowy, p-menta-1,4(8)-dien. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.
mąka pszenna, nasiona sezamu 10%, olej roślinny rzepakowy (1) i/lub olej roślinny słonecznikowy (2), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromaty. produkt może zawierać orzeszki ziemne, soje, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza).
seler, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól.
Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40 % (woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), przecier bananowy 15 %, przecier jabłkowy, sok bananowy z zagęszczonego soku z bananów 10 %, zagęszczony sok jabłkowy, jogurt naturalny 5 %, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,2 %, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty, witaminy: c, d3, b6.
Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40% (woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, sok bananowy z zagęszczonego soku z bananów, przecier bananowy, jogurt naturalny 4%, przecier malinowy 2,4%, sok malinowy z zagęszczonego soku z malin 1,8%, przecier z daktyli 0,5%, aromat, witaminy: c, d, b6.
ryż gotowany 32% (woda, ryż), jogurt naturalny 17%, przecier bananowy, przecier truskawkowy 12,5%, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy, sok truskawkowy z zagęszczonego soku z truskawek 4,6%, aromaty.
Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, przecier z mango 16 %, przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, jogurt naturalny 5 %, zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
gotowany grys ryżowy 30% (woda, grys ryżowy), przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, przecier z czarnej porzeczki 10%, jogurt naturalny 10%, sok bananowy z zagęszczonego soku, woda, przecier bananowy, aromaty.
mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (jagoda 40%, cukier, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus
mleko pasteryzowane,żywe kultury bakterii jogurtowych Steptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricius
Mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii ), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (truskawki 40%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z buraka czerwonego, naturalne aromaty), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
mleko pasteryzowane, wsad z mango i marakują 20%, (mango 35%, cukier, przecier marakui 5%, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobaccilus burgalicus.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, barwniki - e122, e102 (mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam k.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (17,5 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (2,5%), naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancje słodzące - cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K; przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (17 %), dwutlenek węgla, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (3 %), regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, stabilizatory - E414, E445; barwnik: karoteny; substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K; przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (19 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (1 %), regulator kwasowości - kwas fosforowy; aromaty, barwnik - E150d, substancje słodzące - cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20%), cukier, mleczan magnezu, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: beta-apo-8’-karotenal; witaminy: kwas pantotenowy, witamina B6
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%), cukier, mleczan wapnia, dwutlenek węgla, kwas: kwas mlekowy; naturalny aromat, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: witamina C, witamina D, witamina K.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%), cukier, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu; naturalne aromaty, glukonian cynku, selenian (IV) sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: karoteny; witaminy: niacyna, biotyna.
Mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, cukier, mak (3%), olej rzepakowy, drożdże, mąka słodowa JĘCZMIENNA, sól, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, wodorowęglan amonu), aromat, substancja glazurująca (wodorotlenek sodu).
mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.
Syrop glukozowy cukier regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromaty koncentrat soku czarnej i żółtej marchwi ekstrakty z pokrzywy, korzeni szafranu i czerwonej papryki
Czekolada mleczna z nadzeniem (50%) o smaku toffi. cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi), e476; aromaty, barwnik: e160a. czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25% czekolada mleczna oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. może zawierać zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień), orzeszki arachidowe, migdały, orzechy laskowe i orzechy nerkowca.
Woda, glukoza, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; stabilizator: guma arabska; substancje słodzące: acedulfam k, aspartam; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12; barwniki: tartrazyna, błękit brylantowy fcf. osmolarność: 284 mosm/kg h2o.
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; barwniki: tartrazyna, żółcień pomarańczowa fcf (mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolalność: 279 mosm/kg h20.
Składniki: Mleko odtłuszczone 72% śmietanka 13% cukier skrobia modyfikowana mleko w proszku odtłuszczone miazga orzecha laskowego 0,6% żelatyna wołowa kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu substancje zagęszczające: karagen, guma guar emulgator: e 472b syrop karmelowy barwnik: karoteny aromaty regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony azotem
Mleko odtłuszczone 70% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana syrop karmelowy mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromaty substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
Mleko odtłuszczone 73%; śmietanka 13%; cukier; skrobia modyfikowana; mleko w proszku odtłuszczone; żelatyna wołowa; emulgator: e472b; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; aromat naturalny truskawkowy; aromat naturalny waniliowy; barwnik: kwas karminowy; regulator kwasowości: węglany sodu, sól. produkt spulchniony azotem.
Mleko odtłuszczone 71% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromat barwnik: karoteny substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e 472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolalność: 276 mosm/kg h20.
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu; stabilizator: estry glicerolu i żywicy roślinnej; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12; barwnik: czerwień allura ac (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci). osmolarność: 287 m0sm/kg h2o
syrop glukozowy, cukier, aromat – naturalny olejek miętowy (0,25%), barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy
woda, glukoza, maltodekstryna, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu; naturalny aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam K, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok cytrynowy, barwniki: tartrazyna (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci), żółcień pomarańczowa FCF (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); witaminy: niacyna, witamina B6, witamina B12
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; barwniki: karmel amoniakalno-siarczynowy, azorubina (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); substancje słodzące: acesulfam k, aspartam: stabilizator: guma arabska; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolarność: 285 m0sm/kg h2o
soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (60%) i jabłek (40%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (58%), przeciery z marchwi (21%), bananów (10%), jabłek (8%) i truskawek (2%), sok marchwiowy z zagęszczonego soku (1 %), aromaty.
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
Soki z zagęszczonych soków z: jabłek (70%), marchwi (12%) i pomarańczy (10%), przeciery z: jabłek (3%), bananów (2%), brzoskwiń (0,01%), gujawy (0,05%) i papai (0,05%), soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej (0,05%), kiwi (0,05%), i limonek (0,05%), witaminy: a, e, c, tiamina, ryboflawina, niacyna, b6, kwas foliowy, b12, biotyna i kwas pantotenowy.
Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
twaróg, śmietanka pasteryzowana, sól, szczypiorek z cebulką (0,7%)
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane, serwatka w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko, wsad owocowy truskawka - czarna porzeczka (cukier sok truskawkowy, sok z czarnej porzeczki, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii, i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych