Skład: 15 % -< 30%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: polikarboksylany, fosfoniany, enzymy (subtylizyna, amylasa), kompozycjęzapachową(limonen)
Skład: deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
Skład: deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
Skład: węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (4,2%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), pełnotłuste mleko w proszku, migdały (2,8%), laktoza (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao niskotłuszczowe, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii
Składniki: mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), sól, stabilizator (E410), kwas (kwas cytrynowy)
Skład: 5 - 15 %: środek wybielający na bazie tlenu, polikarboksylany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne, fosfoniany, kompozycja zapachowa (benzyl alcohol, limonene), enzymy
Składniki: 100% kawa ziarnista (arabica i robusta)
Skład: 5 - 15 %: polikarboksylany, związek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne pozostałe składniki: enzymy, kompozycja zapachowa (limonene), enzymy
Skład: 5-15% środek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany,
Skład: węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
Składniki: ser twarogowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar
Skład: : 5-15% związki wybielające na bazie tlenu; polikarboksylany;
Składniki: 100% kawa naturalna
Skład: Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]składniki deklarowane5 % -< 15 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy(subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (benzoesan benzylu, geraniol, linalol)
Skład: Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]składniki deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
Składniki: Syrop glukozowy; cukier; żelatyna spożywcza; kwasy: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; substancja żelująca: pektyny; żywność o właściwościach barwiących (czarna porzeczka, czarna marchew, kurkuma, krokosz barwierski, czerwona rzodkiewka, czerwone winogrono, wiśnia, cytryna, spirulina); aromaty; substancje glazurujące: wosk pszczeli, biały i żółty; wosk carnauba.
Skład: Ingredients: aqua, glycerin, ethylhexyl cocoate, cetearyl alcohol, dibutyl adipate, distarch phosphate, glyceryl stearate citrate, isopropyl palmitate, ca_eine, paullinia cupana seed extract, maltodextrin, carbomer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, trisodium edta, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, piroctone olamine, linalool, limonene, citronellol, alpha-isomethyl ionone, parfum.
Skład: 5 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna,amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
Skład: 15 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna, amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
Skład: węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
Skład: SODIUM CARBONATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, PPG-5-LAURETH-5, TETRASODIUM, ETIDRONATE, SUBTILISIN
Składniki: Odtłuszczone mleko*, laktoza*, oleje roślinne* (palmowy?, rzepakowy*, słonecznikowy*), serwatka* z mleka częściowo odmineralizowana w proszku, galaktooligosacharydy*z laktozy*, olej rybi?, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, chlorek potasu, selenian sodu (iv), l-tyrozyna, siarczan cynku, l-tryptofan, cytrynian sodu, węglan wapnia, węglan magnezu, witamina c, siarczan żelaza (ii), stabilizator – kwas mlekowy, l-cystyna, jodan potasu, niacyna, naturalne kultury bakterii kwasu mlekowego (limosilactobacillus fermentum hereditum®?), witamina e, siarczan manganu, kwas pantotenowy, siarczan miedzi (ii), witamina a, witamina b1, witamina b6, metafolin® (l-metylofolian wapnia), witamina k, witamina d, biotyna. *z rolnictwa ekologicznego ? zawiera dha – dla rozwoju narządu wzroku ? limosilactobacillus fermentum cect5716 ?olej palmowy ze zrównoważonych upraw ekologicznych, certyfikowanych przez niezależne jednostki kontrolne metafolin® jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy merck kgaa, darmstadt, niemcy
Skład: 5-15%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne, poniżej 5%: fosfoniany zawiera: enzymy, rozjaśniacze optyczne, substancje zapachowe (HEXYL, CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL SALICYAN, BUTYLFENYL METYLOPROPIONALNY, ALKOHOL BENZYLOWY) FENOKSYETANOL
Skład: Aqua, Urea, Para¬num Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891.
Składniki: ser twarogowy, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, naturalny aromat (zawiera mleko), sól, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: 100% kawa mielona Arabika
Składniki: Filet z mięsa piersi kurczaka, sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany,przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, błonnik roślinny ( bambusowy, cytrusowy ) cukier,regulator kwasowości: cytryniany sodu,ekstrakty przypraw,aromaty,przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Może zawierać :gorczycę. Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 100 g fileta świeżego.
Skład: Glycine Soja Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide DEA, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum.
Skład: 5-15% środek wybielający na bazie tlenu, polikarboksylany,
Skład: Glycine Soja Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide DEA, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum.
Skład: n-butane; etanol, propan, cytral ? i cytral ß, linalol, Limonene, Linalyl acetate
Składniki: Zagęszczony sok winogronowy Aceto Balsamico di Modena, ocet balsamiczny z Modeny 20% (ocet winny, wino, woda, przeciwutleniacze: siarczyny), zagęszczony moszcz gronowy, barwnik: karmel E150D (zawiera siarczyny), skrobia modyfikowana
Składniki: substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), mąka pszenna, skrobia. Możliwa obecność mleka.
Skład: Etanol, Flam. Liq. 2, H225Eye Irrit. 2, H319
Skład: 5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: 5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: 5%-15%: anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: 5%-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: : 15% - 30%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5% - 15%: mydło;
Skład: : 15% - 30%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5% - 15%: mydło;
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Skład: Tetrahydrolinalol, Delta-damascone.
Skład: Ingredients, sastojci: aqua, glycerin, alcohol denat., cetearyl alcohol, distarch phosphate, dimethicone, glyceryl stearate citrate, 1,2-hexanediol, caprylic/capric triglyceride, dibutyl adipate, myristyl myristate, octyldodecanol, dicaprylyl carbonate, cetearyl isononanoate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, phenoxyethanol, carbomer, trisodium edta, sodium hydroxide, rosa damascena flower water, sodium hyaluronate, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbic acid, linalool, geraniol, citronellol, limonene, methyl benzoate, tocopherol, parfum, ci 16035.