MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana
Mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia kultury bakterii kwasu mlekowego barwnik: beta karoten substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Serwetki dinner airlaid 40 x40 cm, składane 1/4, 50 szt. w paczceMateriał wykonania: Papier Wymiary (DxS): 40 - 40 cmKolor: BiałyLiczba sztuk w opakowaniu: 50 szt.Rodzaj produktu: SerwetkiLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 25 op. zb. (DU)Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 400 szt.
Serwetki 3-warstwowe 33x33cm składane 1/4 20szt. w paczceMateriał wykonania: Papier Wymiary (DxS): 33 - 33 cmKolor: BiałyLiczba sztuk w opakowaniu: 20 szt.Rodzaj produktu: SerwetkiLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 2160 szt.
Serwetki 3-warstwowe 33x33cm składane 1/4 20szt. w paczceMateriał wykonania: Bibuła Wymiary (SxD): 33 - 33 cmKolor: Biały, ZłotyRodzaj: SerwetkiLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)
mąka PSZENNA, MLEKO, cukier, olej rzepakowy, masa JAJOWA pasteryzowana, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; sól, etylowanilina. Może zawierać GORCZYCA, SELER, nasiona SEZAMU, SOJĘ.
Woda, sok z jabłek z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok z mango z zagęszczonego soku (0,5%), sok z ananasów z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty czarnej** (0,08%), naturalne aromaty, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, substancja słodząca - glikozydy stewiolowe
woda, sok z jabłek z zagęszczonego soku (19,5%), cukier, żel z aloesu (Aloe Vera) z koncentratu (1%), sok z truskawek z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty zielonej** (0,08%), naturalne aromaty, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, substancja słodząca – glikozydy stewiolowe
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
ziele i owoc ostropestu plamistego.
60% filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą (clupea harengus),40% olej rzepakowy, sól. * informacja o połowie – patrz nadruk przy numerze partii
Cukier, woda, ocet winny, ziarna gorczycy, miód (8%), sól, przyprawy, barwnik: karmel, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn potasu.
mleko, żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis.
woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty, węglan magnez, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; witaminy: niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, biotyna, kwas foliowy, witamina B12.
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
Ryba- śledź, olej roślinny, ocet spirytusowy, sól
ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, cebula granulowana, kwas octowy, przyprawy), sól
Makrela 17 %, łosoś atlantycki rozdrobniony 17 %, woda, cebula, pasternak, koncentrat pomidorowy, marchew, olej rzepakowy, cukier, kasza manna, błonnik sojowy, sól, ocet spirytusowy, papryka ostra, kolendra, ekstrakt papryki, pieprz cayenne,
Rafinowana oliwa z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia 1 %
Morele, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, przeciwutleniacz- mleczan wapnia
Brzoskwinie 85%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
mango puree, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
kasza manna błyskawiczna z pszenicy, aromat waniliowy
kwiat hibiskusa, owoc jabłka 16%, owoc aronii 16%, owoc dzikiej róży 6%, owoc porzeczki czarnej 6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, skórka pomarańczy, liść jeżyny 1,6%, aromaty, korzeń lukrecji
liście melisy lekarskiej (Melissa officinalis)
Imbir 42%, kurkuma 20%, rooibos - liście czerwonokrzewu (Aspalathus linearis), skórka pomarańczy, trawa cytrynowa, korzeń cykorii, aromaty.
nasiona i ziele ostropestu plamistego (Silybum marianum)
owoc kopru włoskiego (Foeniculum officinale)
Śmietanka pasteryzowana , enzym : laktaza , bakterie fermentacji mlekowej, w tym Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Mięso wieprzowe (76%), szynka wieprzowa 10%, woda, białko sojowe, sól, przyprawy, substancja zagęszczająca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma; stabilizatory: trifosforany; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Mięso wieprzowe (46%), woda, mięso wołowe (19%), stabilizatory: E1422, E451, E452, mąka sojowa (zawiera białko sojowe), sól, błonnik pszenny, maltodekstryna, dekstroza, przyprawy, aromat, przeciwutleniacz: E316, wzmacniacz smaku E621, substancja konserwująca E250
Mięso wieprzowe (90%), woda, sól, skrobia modyfikowana, skrobia ziemniaczana, pieprz biały, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Maślanka, mleko, wsad mango z marakują ( cukier, mango 2,0%, marakuja - przecier 0,45%, aromat naturalny, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca - pektyny), żywe kultury bakterii.
Wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
Truskawki (40%), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
bazylia (37%), olej słonecznikowy, woda, orzechy arachidowe (5,5%), ser Pecorino Romano DOP (2,5%), (mleko owcze, sól, podpuszczka) czosnek, sól, ser Granda Padano (1,8%)(mleko sól podpuszczka, lizozym z jaj), błonnik ziemniaczany, pieprz czarny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
pomidory (29%), olej słonecznikowy, woda, suszone pomidory (1,2%), koncentrat pomidorowy, orzechy nerkowca (5,5%), ser Pecorino Romano DOP (2,5%), (mleko owcze, sól, podpuszczka),ser Granda Padano (2,5%)(mleko sól podpuszczka, lizozym z jaj), cukier, sól, bazylia, czosnek, przyprawy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, koncentrat soku czarnej marchwi - do korekty barwy
Składniki: Mleko, wsad owocowy ananas - kokos (cukier, sok ananasowy 2,8 %, skrobia kokosowy, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych
5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: 5-15% anionowe środki powierzchniowe czynne,
5-15% związki wybielające na bazie tlenu;