KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA, PRZYPRAWA KURKUMA
60% filety z makreli ze skórą [i-makrela kolias (scomber japonicus), ii-makrela (scomober scombrus)], 40% sos pomidorowy: woda, 25% koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy,cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy,substancja zagęszczające: guma guar,skrobia ryżowa,cebula suszona mielona, aromaty naturalne,ekstrakty przypraw (zawierają seler), pieprz czarny mielony,pasternak mielony, przyprawy.
buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy
Koncentrat pomidorowy. produkt pasteryzowany. zawartość ekstraktu 28-30%
pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera gorczycę), przeciwutleniacz - pirosiarczyn sodu (zawiera siarczyny)
woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14,5%, wątroba z kurcząt 12,5%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, papryka 0,8%, cebula, przyprawy
Ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z czerwonej rzodkwi, proszek truskawkowy 0,1%, ekstrakt z krokosza barwierskiego
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, aromat, barwnik: kurkumina
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, sól, barwnik: koszenila
jagody (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
cukier, woda, owoce leśne 20% w zmiennych proporcjach (maliny, jeżyny, jagody), truskawki 15%, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Ananasy (37%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 37 g owoców na 100 g produktu
Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1 % w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) cukier serwatka w proszku demineralizowana (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu barwniki: karmel i karoteny emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu aromat sól
Mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia koncentrat z truskawek w proszku (0,9%) emulgator (lecytyna sojowa) sól śmietanka w proszku 0,16% (z mleka) koncentrat soku buraka czerwonego w proszku aromaty regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancje spulchniające (e 500, e503)
Mąka pszenna wiórki kokosowe 23,6% (zawierają siarczyny) tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty
Mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, woda, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory E 471, E 477, E 475, Może zawierać śladowe ilości soi.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury Bifidobacterium BB-12.
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
mleko pełne pasteryzowane, sól, barwnik karoteny, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5®
Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Mleko, stabilizatory (fosforany sodu i cytryniany sodu), magnez
Mleko, maślanka, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii.
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól
ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól
ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól
ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.