woda, cukier, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, ocet winny biały, skrobia modyfikowana, przecier śliwkowy (1,6%), przyprawy, barwnik (karmel amoniakalny), sól, regulator kwasowości (kwas mlekowy), aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca (sorbinian potasu).
śliwki węgierki, cukier
79% płatki owsiane pełnoziarniste, 12,5% mleko odtłuszczone w proszku, cukier, 1,6% truskawki liofilizowane, aromaty, sól. może zawierać soję.
Żelatyna spożywcza wieprzowa. Żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi.
Mąka 71%: pszenna, pszenna pełnoziarnista 26%, kukurydziana, cukier, syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego, skrobia pszenna, kakao 1,8%, substancja spulchniająca: węglany sodu, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5%, sól, aromaty, olej rzepakowy, substancje wzbogacające: niacyna, witamina b6, tiamina, witamina d produkt może zawierać mleko.
mąka 76%: pełnoziarnista 54% (pszenna, owsiana), kukurydziana, ryżowa, pszenna, cukier, syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego, miód 5,1%, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól, barwniki: karmel, karoteny, aromaty, emulgator: lecytyny, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli Produkt może zawierać mleko.
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
mąka pszenna typ 520
Pełnoziarniste płatki owsiane 36,5%, mąka: owsiana 7%, jęczmienna, kukurydziana; nierafinowany cukier trzcinowy, orzeszki arachidowe 9,4%, olej słonecznikowy, krem orzechowy 5,2%: orzeszki arachidowe; grys kukurydziany, płatki kokosowe, melasa trzcinowa, sól morska, substancje spulchniające: węglany sodu; emulgator: lecytyny (z soi), ekstrakt słodu jęczmiennego.
zbożowe 39% (płatki owsiane pełnoziarniste 20%, grys kukurydziany, mąka ryżowa,, substancja wiążąca: maltitole; polewa o smaku jogurtowym 16%[olej palmowy, kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, proszek jogurtowy 2% (jogurt w proszku 80% (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku), tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny; aromat]; żurawina suszona krojona 12%(żurawina 51%, cukier, olej słonecznikowy), maltodekstryna, miód piekarski, olej palmowy, skórka pomarańczowa suszona 0,2%, emulgator: lecytyny; substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole;, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, aromat
Mąka pszenna, olej rzepakowy, serwatka w proszku ( z mleka), zioła i przyprawy 1% (czosnek niedźwiedzi, czosnek granulowany, drożdże, jaja w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa (zawiera mąkę pszenną) aromat naturalny, sól. może zawierać soję.
mąka pszenna (86%), olej rzepakowy, serwatka w proszku ( z mleka), sól, cukier, jaja w proszku, drożdże,emulgator: lecytyna słonecznikowa
Podgrzybek suszony krojony (Xerocomus Badius)
truskawki (100 g truskawek zużyto na 100 g produktu), cukry pochodzące z owoców, zagęszczony sok cytrynowy do korekty smaku kwaśnego, substancja żelująca - pektyny Sporządzono ze 100 g owoców na 100 g produktu
Śliwki węgierki, cukier sporządzono z 182 g owoców ma 100 g produktu. produkt może zawierać pestkę i/lub jej fragmenty.
pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (rzepakowy), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna (z rzepaku), substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, pirofosforan disodowy, aromat.
Mąka pszenna, tłuszcz roślinny (rzepakowy), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna (z rzepaku), substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, pirofosforan disodowy.
100% ziela skrzypu.
100% liści morwy białej.
żyto krojone 49%,woda,mąka żytnia razowa 15,5%,zakwas żytni 5%(mąka żytnia razowa 2,5%,woda)słód żytni ,sól
Żurawina, herbatka owocowa aromatyzowana (5 torebek x 2g) owoc żurawiny 32%, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc porzeczki czerwonej, owoc porzeczki czarnej, aromaty, korzeń lukrecji. Czarna porzeczka, herbatka owocowa aromatyzowana (5 torebek x 2g) Owoc porzeczki czarnej 58%, kwiat hibiskusa, liść porzeczki czarnej 3%, aromat. Aronia, herbatka owocowa aromatyzowana (5 torebek x 2g) Owoc aronii 60%, kwiat hibiskusa, aromat, owoc bzu czarnego. Owoc róży, herbatka owocowa (5 torebek x 2g) Owoc dzikiej róży 55%, kwiar hibiskusa 25%, owoc jabłka, owoc bzu czarnego. Leśna, herbatka owocowa aromatyzowana (5 torebek x 2g) Kwiat hibiskusa 46%, owoc aronii 26%, owoc dzikiej róży 5,6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, owoc porzeczki czarnej, owoc głogu 4%, liść jeżyny, aromaty, owoc jagody 1%, korzeń lukrecji, owoc jeżyny 0,6%. Malina, herbatka owocowa aromatyzowana (5 torebek x 2g) Owoc maliny 51%, kwiat hibiskusa, owoc jabłka, owoc bzu czarnego, aromaty, owoc dzikiej róży, liść maliny 2%, korzeń lukrecji.
cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromat. Masa kakaowa minimum 40%. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. Może zawierać mleko, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień), orzeszki arachidowe, migdały, orzechy laskowe i orzechy nerkowca.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) ,łosoś wędzony 3%, białka mleka , sól, aromat naturalny , substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (jagoda 40%, cukier, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
twaróg ziarnisty, śmietanka, sól
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
Śmietanka pasteryzowana (z mleka), enzym: laktaza
kozie mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej
twaróg kozi 98 %, białka mleka koziego, sól
Ser kozi twardy 44% ( mleko kozie pasteryzowane, sól, substancja stabilizująca: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z (mleka), podpuszczka mikrobiologiczna), ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33% (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, masło kozie, substancja zagęszczająca (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
Mleko kozie , mleko kozie zagęszczone, cukier, 7,5 % owoców brzoskwini, aromat brzoskwiniowy, barwnik karoteny, kultury bakterii jogurtowych:lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus.
Mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców jagody, koncentraty z marchwi, aronii i winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus
mleko kozie pasteryzowane, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców truskawek, sok truskawkowy, barwnik: karmin, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococus thermophilus
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
Śmietanka, stabilizator - karagen
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
mleko pasteryzowane, kultury bakterii
Składniki:ziarno twarogowe, śmietanka pasteryzowana, sól
śmietanka, stabilizator - karagen
ŚMIETANKA, KARAGEN- STABILIZATOR
ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Mieszanka herbat czarnych liściastych łamanych, aromat bergamotki.