czosnek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu.
czosnek (63%), olej rzepakowy, sól, zioła (0,4%), ekstrakt z papryki.
czosnek (63%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, zioła (0,4%), barwnik: ryboflawina.
cebulka perłowa (zawiera siarczyny), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
seler, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól.
buraki ćwikłowe (85%), ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
grzyby shiitake 100 %
Skład dodatkowy: Kationy [mg/l]: magnezowy mg2+ 92,8, wapniowy ca2+ 337,1, sodowy na+ 113,3, potasy k+ 13,7 aniony [mg/l]: wodorowęglanowy hco-3 1792,0, siarczanowy so2-4 18,4, chlorkowy cl- 31,4, fluorkowy 0,15
natka pietruszki (25%), szczypiorek (25%), liść kopru, liść lubczyku, majeranek, tymianek, cząber, estragon,
Pieprz czarny grubo mielony
Cukier, skrobia ziemniaczana, owoce liofilizowane 4,7% (malina, jagoda), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa, naturalny aromat, koncentrat owoców leśnych 0,2% (jeżyna, malina, jagoda) w proszku
jabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askrobinowy. Sporządzono z 100g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 34g na 100g produktu
owoc aronii (55%), kwiat hibiskusa, owoc głogu, owoc dzikiej róży, liść jeżyny, naturalny aromat.
cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (18%), serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, sól, aromat, stabilizatory: E 340 i E 466
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, aromat naturalny, pokruszona laska wanilii, kultury bakterii mlekowych
Syrop glukozowy, czekolada 25% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), e492; naturalny aromat waniliowy), koncentrat białek serwatkowych wpc 80 (mleko) 23,7%, inulina, tłuszcz palmowy, żurawina suszona słodzona 3% (żurawina, cukier trzcinowy, mąka ryżowa, olej słonecznikowy); suszone jagody goji 1,5%, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina c, niacyna, witamina e, kwas pantotenowy (b5), witamina b6, tiamina (b1), witamina b12; emulgator: lecytyny (z soi); aromat
syrop glukozowy, czekolada 25% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E492; naturalny aromat waniliowy), koncentrat białek serwatkowych WPC 80 (mleko) 24,3%, inulina, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina C, niacyna, witamina E, kwas pantotenowy (B5), witamina B6, Tiamina (B1), witamina B12; aromat waniliowy, emulgator: lecytyny (z soi)
Czekolada 25% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), e492; naturalny aromat waniliowy), koncentrat białek serwatkowych wpc 80 (mleko) 23,7%, syrop glukozowy, inulina, substancja wiążąca: maltitole; tłuszcz palmowy nieutwardzony*, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; karob proszek, kakao 0,3%, substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina c, niacyna, witamina e, kwas pantotenowy (b5), witamina b6, tiamina (b1), witamina b12; aromat, emulgator: lecytyny (z soi). może zawierać gluten, orzeszki arachidowe i inne orzechy. *pozyskiwany z kontrolowanych plantacji palm olejowych, które nie zagrażają lasom tropikalnym i ich mieszkańcom.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (14,7 %), cukier, soki z zagęszczonych soków owocowych: cytrynowy (5 %), z czarnej porzeczki (0,1 %), jagodowy (0,1 %), malinowy (0,1 %); aromat, naturalne aromaty, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, pektyny; barwnik: błękit brylantowy FCF. Najlepiej spożyć przed: data i numer partii produkcyjnej podane na nakrętce lub w górnej części butelki.
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%), dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; naturalny aromat limonkowo- cytrynowy, naturalne aromaty, substancje słodzące: aspartam, acesulfam ;, glukonian cynku, jodek potasu, barwnik: karoteny; witaminy: witamina c, niacyna, witamina b6, witamina b12.
Woda, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam, sukraloza, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; aromaty, witaminy: niacyna, witamina b6,witamina b12;; substancje konserwujące: benzoesan sodu i skorbinian potasu; barwnik: błękit brylantowy fcf.
Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; barwniki: tartrazyna, żółcień pomarańczowa fcf (mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolalność: 279 mosm/kg h20.
Woda, glukoza, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; stabilizator: guma arabska; substancje słodzące: acedulfam k, aspartam; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12; barwniki: tartrazyna, błękit brylantowy fcf. osmolarność: 284 mosm/kg h2o.
Mleko, truskawki-9%, cukier, skrobia, stabilzator, pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat: żywe kultury bakterii jogurtowych
Serek twarogowy śmietankowy, białka mleka, sól, stabilizator - mączka chleba świętojańskiego.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Pomidory (156 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), cebula, cukier, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, zioła (w tym oregano), przyprawy (w tym zielona papryka jalapeno (0,08%)), ekstrakty przypraw może zawierać seler.
woda, cebula (8%), cukier, koncentrat pomidorowy (7,5%), ananas (5%), marchew, brzoskwinia, zagęszczony sok pomarańczowy (2,6%), seler naciowy, pędy bambusa (2%), skrobia modyfikowana kukurydziana, zagęszczony sok z limonki (0,01%), sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, zioła, ocet spirytusowy, aromaty
Agrest 20% i kiwi 15%, woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu, barwniki - kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin i kurkumina sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, ekstrakt z mięty, aromat, substancja słodząca - sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromat, substancja słodząca - sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (18%), cukier, soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (1%) i mango (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwnik – karoteny, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, aromaty, substancja słodząca - sukraloza.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), syrop glukozowo-fruktozowy (G) i/lub cukier (D), sok z mango z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, ekstrakt z mięty, barwnik - karoteny, stabilizatory: guma arabska, estry z glicerolu i żywicy roślinnej, aromat. D,G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk nad etykietą.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier , sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
preparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, substancja zagęszczająca: skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: kurkumina.
proszek pomidorowy 44%, skrobia ziemniaczana modyfikowana, cukier, warzywa suszone 7% w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, czosnek), maltodekstryna z ziemniaków, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, mąka pszenna, sól, koncentrat pomidora 1,5%, zioła w zmiennych proporcjach (bazylia, oregano,tymianek), koncentrat papryki, aromaty, pieprz czarny, kwas winowy.
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, sól, barwnik: kurkumina
olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka jaj kurzych (7,0%).
mleko, cukier, owoce leśne: 1,6% (jeżyna, jagoda, malina, aronia), koncentrat soku z buraka, koncentrat soku z aronii, aromat, kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Seler 48%, jabłka 33%, majonez (olej rzepakowy, woda, cukier, ocet spirytusowy, musztarda(zawiera gorczycę), żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa , regulator kwasowości : kwas cytrynowy, przyprawy), jogurt naturalny(mleko częściowo odtłuszczone pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii), cukier, rodzynki, sól.
burak czerwony gotowany 90%, cukier, chrzan 3%, ocet spirytusowy, sól, przyprawy.
ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy - zawierają gorczycę.
Kationy mg/l: - wapniowy 78,0 - sodowy 32,0 - magnezowy 14,0 - potasowy 7,1 aniony mg/l: - wodorowęglanowy 365,0 - chlorkowy 6,5 - siarczanowy 3,8 - fluorkowy 0,37
Składniki: woda, mięso wieprzowe 35%, pieczarki 17%, papryka 9%, ogórek kiszony 8% [ogórek, sól, przyprawy (gorczyca)], cebula smażona 6% (na tłuszczu wieprzowym), koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, przyprawy. sól.
Papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy.
Papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakty przypraw.
Papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy.
mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, grejpfrut 2,8%, żurawina 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz: otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.