koncentrat pomidorowy 30%. Zawartość ekstraktu 30% +/- 2%
mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól
ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: e 621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: 450, e452, e3399; sól.
ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól
ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól
ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól
Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.
ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, truskawka 5%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, kakao, czekolada 0,3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik. Zawiera Soję z lecytyny z czekolady
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, brzoskwinia z marakują 3%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, białka mleka, banan 4%, substancje stabilizujace, aromat, regulator kwasowości, barwnik
mleko, śmietanka, cukier, Białka mleka, aromat, kultury bakteri mlekowych
mleko, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii mlekowych
Mleko, maślanka, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii.
Mleko, stabilizatory (fosforany sodu i cytryniany sodu), magnez
Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
mleko pełne pasteryzowane, sól, barwnik karoteny, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5®
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury Bifidobacterium BB-12.
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, woda, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory E 471, E 477, E 475, Może zawierać śladowe ilości soi.
Mąka pszenna wiórki kokosowe 23,6% (zawierają siarczyny) tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) skrobia emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty
Mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) cukier serwatka w proszku (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia koncentrat z truskawek w proszku (0,9%) emulgator (lecytyna sojowa) sól śmietanka w proszku 0,16% (z mleka) koncentrat soku buraka czerwonego w proszku aromaty regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancje spulchniające (e 500, e503)
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1 % w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz roślinny (palmowy częściowo utwardzony, palmowy) cukier serwatka w proszku demineralizowana (z mleka) mleko w proszku odtłuszczone skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu barwniki: karmel i karoteny emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu aromat sól
Czekolada mleczna 30,9% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Czekolada mleczna 30,6% (w tym 0,1% w kremie) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat] mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier mączka orzecha laskowego prażonego 2,8% serwatka w proszku (z mleka) skrobia ziemniaczana kakao o obniżonej zawartości tłuszczu emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Mąka pszenna tłuszcz palmowy mleko w proszku odtłuszczone cukier kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3% skrobia ziemniaczana emulgator: lecytyny (z soi) substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu sól aromat
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier mleko w proszku odtłuszczone czekolada w proszku 7,3% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia maltodekstryna olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól substancje spulchniające (e 500, e 503) aromaty laska wanilii w proszku (0,01%)
Tłuszcz palmowy mąka pszenna cukier czekolada w proszku 10,8% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat) mleko w proszku odtłuszczone orzechy laskowe 3,9% kakao w proszku serwatka w proszku (z mleka) skrobia olej rzepakowy emulgator (lecytyna sojowa) sól aromaty substancje spulchniające (e 500, e 503)
Syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: e 340 i e 452, emulgatory: e 471 i e 472e, substancja przeciwzbrylająca: e 341, barwnik: karoteny produkt może zawierać soję i gluten.
wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Ananasy (37%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 37 g owoców na 100 g produktu
cukier, woda, owoce leśne 20% w zmiennych proporcjach (maliny, jeżyny, jagody), truskawki 15%, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
jagody (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, sól, barwnik: koszenila
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, aromat, barwnik: kurkumina
Cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, ekstrakt z czerwonej rzodkwi, proszek truskawkowy 0,1%, ekstrakt z krokosza barwierskiego
Ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14,5%, wątroba z kurcząt 12,5%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, papryka 0,8%, cebula, przyprawy
pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera gorczycę), przeciwutleniacz - pirosiarczyn sodu (zawiera siarczyny)
Koncentrat pomidorowy. produkt pasteryzowany. zawartość ekstraktu 28-30%