ryż gotowany 32% (woda, ryż), jogurt naturalny 17%, przecier bananowy, przecier truskawkowy 12,5%, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy, sok truskawkowy z zagęszczonego soku z truskawek 4,6%, aromaty.
Sól, papryka słodka, czosnek, cebula, liście kopru, kminek, oregano, tymianek, nasiona kopru, chili.
< 5% anionowe środki powierzchniowo czynne,
bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: śmietana (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), ogórki kiszone (20 %) (ogórki, sól, przyprawy: koper, czosnek, chrzan), kiełbasa wieprzowa parzona (15 %) (mięso wieprzowe, woda, skórki wieprzowe, błonnik pszenny, sól, przyprawy, czosnek, ekstrakty przypraw), ser mozzarella (10 %), ser cheddar (10 %), chrzan tarty (7 %) (korzeń chrzanu, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; sól), cebula, woda, olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), skrobie modyfikowane, mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, sól, ekstrakt czosnku, oregano.
Zawiera mniej niż 5 procent anionowych środków powierzchniowo czynnych, niejonowych środków powierzchniowo czynnych, EDTA i jego soli
Olej rzepakowy, woda, cukier, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól), mleko w proszku odtłuszczone, sól, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające (E412, E415), substancje konserwujące (E202, E211), barwnik (E160a).
mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, jabłka 2,8%, pomarańcza 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz, otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: pulpa pomidorowa (24 %), ser mozzarella (22 %), kebab wołowy (22 %) (mięso wołowe, woda, błonniki roślinne (pszenny bez glutenu, babki płesznik, grochowy), sól, cebula, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat), woda, cebula (11 %), skrobia modyfikowana, cukier, przyprawy, sól, glukoza, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, naturalny aromat oregano.
Pasteryzowane mleko kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna.
buraki, zagęszczony sok malinowy, aromat naturalny, witamina C, witamina E
woda; sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%); cukier; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat truskawkowy z innymi naturalnymi aromatami; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; aromat.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Zawiera propan-2-oL
Anionowe środki powierzchniowo-czynne
Gąbka przeznaczona do czyszczenia zamszu i nubuku. Dzięki szorstkiej powierzchni skutecznie czyści zamsz i nubuk, usuwając wszelkie zabrudzenia. Pozwala przygotować obuwie do kolejnych kroków pielęgnacyjnych takich jak renowacja i konserwacja.Materiał wykonania: Tworzywo sztuczne, Gąbka Rodzaj produktu: GąbkaPrzeznaczenie: Nubuk, ZamszLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 352 op. zb. (DU)Sposób użycia: Otwórz opakowanie. Delikatnie pocieraj obuwie gąbką. Wykonaj kolejne zabiegi pielęgnacyjne.Typ opakowania drugiego rzędu: Karton tekturowy
Aqua (water), paraffinum liquidum (mineral oil), theobroma cacao (cocoa) seed butter, glyceryl stearate, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, glyceryl stearate citrate, dimethicone, panthenol, tocopheryl acetate, glycine soja (soybean) oil, juglans regia (walnut) shell extract, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, xanthan gum, phenoxyethanol, methylparaben, propylene glycol, parfum (fragrance), sodium hydroxide. podana lista składników jest zgodna z aktualnym stanem wytwarzania na 2020-10
woda; sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%); cukier; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Celuloza, superabsorbent, włókniny, kleje, pasek silikonowany
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
mleko pasteryzowane 60%, śmietanka pasteryzowana 28%, cukier, skrobie modyfikowane, odtłuszczone mleko w proszku, substancje zagęszczające: karagen, guma guar; proszek z orzechów laskowych, białka mleka, aromat, naturalny aromat waniliowy, syrop glukozowy, sól, barwnik: karoteny
Cukier, woda, mleko pełne w proszku, aromat. Produkt sterylizowany.
przecier z jabłek (35%), przecier z bananów (28%) , przecier z jabłek (20%), przecier z malin (11%), soki z zagęszczonych soków z jabłek i aronii (8%), kasza manna z pszenicy (2%), płatki owsiane błyskawiczne (2%)
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20 %), cukier, kwas: kwas cytrynowy; sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (0,1 %), naturalny aromat limonkowo- cytrynowy, glukonian cynku, regulator kwasowości: cytryniany sodu; jodek potasu, barwnik: karoteny; witaminy: witamina C-kwas L-askorbinowy, kwas pantotenowy- D-pantotenian wapnia, witamina B6–chlorowodorek pirydoksyny, biotyna–D-biotyna, witamina B12-cyjanokobalamina; substancja słodząca: sukraloza.
Czosnek, sól, papryka słodka, cebula (15%), pieprz czarny (2,5%), natka pietruszki (1,9%), kminek.
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
Celuloza, superabsorbent, włókniny, kleje, pasek silikonowany
woda, cukier, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylowęglan.
Zawiera 30% i więcej anionowych środków powierzchniowo czynnych, mniej niż 5% niejonowych środków powierzchniowo czynnych, kompozycje zapachową (Citronellol, Hexyl Cinnamal)
Złoty ementaler: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. tylżycki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. ze szczypiorkiem i cebulą: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: e407, e415; sól. z szynką: ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw tym seler, wzmacniacz smaku: e621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowany szczep Bifidobacterium BB12
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych.
Hyper Colour jest multifunkcjonalną kostką WC, która barwi wodę, pachnie i czyści muszlę toaletową, zapobiegając osadzaniu się kamienia. Tworzy przy tym bogatą pianę i nadaje połysk. Regulowana długość zawieszki pozwala dopasować koszyk do danej muszli klozetowej.Skład produktu: >= 30% anionowych środków powierzchniowo czynnych,
Szczoteczka mazak to podstawowe akcesorium do pielęgnacji obuwia ze skóry. Pozwala na precyzyjną aplikację klastycznej pasty do butów i równomierne rozprowadzenie jej po powierzchni.Materiał wykonania: Tworzywo sztuczne, Drewno, Włosie końskie Rodzaj produktu: SzczotkaPrzeznaczenie: Skóra ekologiczna, Skóra naturalna, Skóra lakierowana, Skóra licowaLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 640 op. zb. (DU)Sposób użycia: Nabrać pastę na szczotkę. Nałożyć równomiernie pastę na buty. Warstwa pasty nie powinna być zbyt gruba, aby powstała powłoka woskowa nie pękała. Nałożoną pastę należy zostawić do wyschnięcia przed polerowaniem. Uwaga, zawsze należy mieć osobne szczoteczki do pasty czarnej oraz brązowych i bezbarwnych.
5% < związki wybielające na bazie tlenu
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Laureth 3, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Panthenol, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol CI 19140.
cukier, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka (z mleka) w proszku, oleje roślinne (kokosowy, z ziaren palmowych w zmiennych proporcjach), kawa rozpuszczalna (6,5 %), syrop glukozowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, stabilizatory: fosforany potasu, cytryniany sodu; sól.
Drewniana szczotka z końskim włosiem przeznaczona do polerowania obuwia ze skóry. Pozwala na rozprowadzenie produktu po powierzchni obuwia, nadając mu połysk. Czysta szczotka nadaje się także do wstępnego oczyszczenia obuwia z kurzu i brudu przed kolejnymi zabiegami pielęgnacyjnymi.Materiał wykonania: Tworzywo sztuczne, Drewno, Włosie końskie Rodzaj produktu: SzczotkaPrzeznaczenie: Skóra ekologiczna, Skóra naturalna, Skóra lakierowana, Skóra licowaLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 640 op. zb. (DU)Sposób użycia: Po wypastowaniu obuwia jednostajnie i energicznie polerować powierzchnię obuwia szczotką.
Zawiera mniej niż 5% anionowych środków powierzchniowo czynnych, niejonowych środków powierzchniowo czynnych, amfoterycznych środków powierzchniowo czynnych, edta i jego soli, kompozycji (citronellol, hexyl cinnamaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, linalool), dmdm hydantoin.
Cukier, woda, mleko pełne w proszku, 1% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, 0,5 % spirytus, aromat.
Zawiera mniej niż 5% anionowych środków powierzchniowo czynnych, niejonowych środków powierzchniowo czynnych, amfoterycznych środków powierzchniowo czynnych, edta i jego soli, kompozycji (citronellol, hexyl cinnamaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, linalool), dmdm hydantoin.
Bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, cukier, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: ser mozzarella (43 %), pulpa pomidorowa (19 %), ser pleśniowy (18 %)(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń penicillium roqueforti), woda, cukier, skrobia modyfikowana, przyprawy, sól, ekstrakt papryki słodkiej.
przecier z jabłek (45 %), jogurt naturalny (20%), przecier z bananów (15%), sok z aronii z zagęszczonego soku (9%), przecier z wiśni (5%), płatki owsiane błyskawiczne(2%), grys ryżowy (2%), sok jabłkowy z zagęszczonego soku (2%)
Aqua (water), cetearyl ethylhexanoate, glycerin, diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, hydrogenated coco-glycerides, tocopheryl acetate, propylene glycol, lactobacillus/milk solids/glycine soja (soybean) oil ferment, cyclodextrin, goat milk extract, retinyl palmitate, cera alba (beeswax), magnesium sulfate, hydrogenated castor oil, sodium benzoate, parfum (fragrance), linalool, citronellol, hexyl cinnamal, geraniol, eugenol, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene. podana lista składników jest zgodna z aktualnym stanem wytwarzania na 2020-10
Zawiera: woski, substancje wiążące, wodę.
przecier z mango z zagęszczonego przecieru (31%), przecier z brzoskwiń (25%), przecier z jabłek (20%), przecier z bananów (15%), przecier z dyni (8%), soki z zagęszczonych soków z jabłek i markui (2%), kasza jaglana prażona (2%), płatki owsiane błyskawiczne (2%)
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Parfum
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Ceresin, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate.
Zawiera 30% i więcej anionowych środków powierzchniowo czynnych, mniej niż 5% niejonowych środków powierzchniowo czynnych, kompozycje zapachową (Coumarin, Limonene)