Lazur Ser Pleśniowy Turkusowy Ćwiartka około 300 G
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: Mleko, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Polmlek Ser Mozzarella Blok około 2,8 Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Mlekpol Ser Rolada Ustrzycka Pałka około 0,75Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
Mazur Ser Gouda Blok około 3 Kg
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mlekovita Ser Gouda Dojrzewający Plastry 500G
Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mlekovita Rolada Ustrzycka 300G
Składniki: Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
Mlekovita Ser Gouda Plastry 1Kg
Składniki: mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Mlekpol Ser Królewski Z Kolna Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mlekpol Ser W Porcjach Gouda Porcje 250G
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mlekpol Ser Złoty Mazur Blok około 3,5Kg
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
President Corregio Porcja 350G
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
Rolmlecz Ser Gouda Blok około 3,2Kg
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Jagr Ser Rycki Edam około 2,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Mlekpol Ser Salami Zambrowskie Blok około 1,5Kg
Składniki: Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Jagr Ser Zamojski Ryki Około 2,5Kg
Składniki: mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Kosów Ser Podlaski około 3,0 Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Bieluch Twaróg Półtłusty 250 G
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Chudy Krajanka około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Garwolin Twaróg Półtłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Garwolin Twaróg Półtłusty Delikatesowy około 300G
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Garwolin Twaróg Tłusty Pergamin około 1,5Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Kosów Twaróg Półtłusty Krajanka około 250 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Kosów Twaróg Półtłusty Mielony około 500 G
Składniki: Mleko, kultury bakterii.
Włoszczowa Twaróg Na Sernik 1Kg
Składniki: Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Składniki: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, barwnik: beta-karoten.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Składniki: mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
RoBico Kefir Rodzinny 1,5% 900 G
Składniki: Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Garwolin Maślanka Naturalna 1L
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Wiemy, że konsumenci jaj nie stanowią jednorodnej grupy: z jednej strony znajdują się konsumenci bardzo wrażliwi na aspekt ceny i z tego powodu poszukujący wysokiej jakości jaj w przyjaznych cenach – do nich kierujemy ofertę z segmentów standard, familijny oraz ekonomiczny, z drugiej zaś strony coraz liczniejszą grupę stanowią konsumenci wybierający specjały jajeczne z górnej półki – z segmentu premium - jak jaja przepiórczeIlość sztuk w opakowaniu zbiorczym: 1 Gatunek: PrzepiórczeRozmiar: SKlasa: AOznaczenie: 2-ściółkoweLiczba jaj w opakowaniu: 18
Bakoma Jogurt Naturalny Łagodny Smak 150G
Składniki: mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 2,8% 3Kg
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki: Mleko, zywe kultury bakterii jogurtowych.
Duda Boczek Królewski Gotowany około 0,4 Kg
Składniki: boczek wieprzowy ze skórą 84%, woda, sól, stabilizatory [E451, E450, E262], białko SOJOWE, błonnik PSZENNY bezglutenowy, substancja żelująca [E407], białko wieprzowe, skrobia modyfikowana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), wzmacniacze smaku [E621, E635], przeciwutleniacz [E301], cukier, substancja konserwująca [E250].
Krakus Szynka Od Szwagra około 0,75 Kg
Składniki: mięso wieprzowe, sól, stabilizator: difosforany, syrop glukozowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowanego ze 100 g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Składniki: pasteryzowane mleko krowie, sól, bakterii fermentacji mlekowych, barwnik: annato.
Sokołów Mini Snack Salami Wędzone 100 G
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, białko zwierzęce wieprzowe uwodnione, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, ekstrakt dymu wędzarniczego ), glukoza, cukier, przeciwutleniacze: kwas l-askorbinowy, askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej . produkt może zawierać : selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 140 g mięsa wieprzowego "
Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, aromat dymu wędzarniczego ), syrop glukozowy, cukier, glukoza, barwnik: kwas karminowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać : seler, gorczycę, soję, pochodne mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 139 g mięsa wieprzowego. "
Składniki: mięso wieprzowe (60%), woda, mięso z kurczaka (3%), skrobia, sól, tłuszcz wieprzowy, mąka sojowa, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu; błonnik ziemniaczany, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; stabilizatory: trifosforany, difosforany; aromaty (zawierają laktozę z mleka), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'- rybonukleotydy disodowe; białko sojowe, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenny, owsiany), jaja, seler i gorczycę. wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 904 kj/218 kcal, tłuszcz 18 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7 g, węglowodany 3,5 g, w tym cukry 0,9 g, białko 10 g, sól 1,9 g
Madej Wróbel Kiełbasa Z Beczki około 0,7 Kg
Składniki: mięso z kurczaka (29%), mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka (14%), mięso wieprzowe (38%), tłuszcz wieprzowy, tłuszcz z kurczaka, woda, błonnik bambusowy, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E621; regulator kwasowości: E331; substancja konserwująca: E250; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę, soję, seler, mleko (łącznie z laktozą ).
Piątnica Twaróg Sernikowy Mielony 1 Kg
Składniki: Serek Śmietankowy, Twaróg
President Camembert Lekki 120G
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.