Czarna ceylon: herbata czarna ceylon czarna assam: herbata czarna assam czarna yunnan: herbata czarna yunnan czarna earl grey: herbata czarna ceylon, aromat earl grey czarna z cytryną: herbata czarna ceylon, skórka cytryny, aromat czarna english breakfast: herbata czarna ceylon, herbata czarna assam
Owoce maliny, kwiat hibiskusa, skórka cytryny, jabłko, aromaty naturalne.
Owoce maliny, kwiat lipy, kwiat hibiskusa, owoce aronii, aromat naturalny.
Kwiat hibiskusa białego, jabłko, korzeń imbiru, skórka cytryny, skórka pomarańczy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny, miód naturalny.
Jabłko, owoce aronii, kwiat hibiskusa, owoce maliny, aromat
Żurawina: owoce żurawiny, owoce czarnej porzeczki, owoce aronii, jabłko, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy malina: owoce maliny, owoce aronii, owoce czarnego bzu, jabłko, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy dzika róża: owoce dzikiej róży, owoce aronii, jabłko, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy poziomka: owoce poziomki, owoce aronii, jabłko, skórka pomarańczy i cytryny, aromat, regulator kwasowości- kwas cytrynowy wiśnia: owoce wiśni, owoce aronii, jabłko, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy wieloowocowa: jabłko, owoce aronii, owoce czarnej porzeczki, owoce dzikiej róży, owoce wiśni, owoce czarnego bzu, owoce maliny, aromat, regulator kwasowości- kwas cytrynowy
Liście i szczyty pędów czerwonokrzewu
Zielona oryginalna; herbata zielona zielona z opuncją figową: herbata zielona, opuncja figowa, aromat zielona z żeń-szeniem i granatem: herbata zielona, korzeń żeń-szenia, granat, aromaty, trawa cytrynowa, skórka pomarańczy zielona z pigwą: herbata zielona, aromat, owoc pigwy zielona z cytryną: herbata zielona, aromat, skórka z cytryny zielona z imbirem: herbata zielona, aromaty, korzeń imbiru, skórka pomarańczy
Owoce żurawiny, kwiat hibiskusa, owoce aronii, jabłko, koncentrat soku z aronii, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Owoce aronii, jabłko, kwiat hibiskusa, owoce maliny, owoce czarnej porzeczki, skórka pomarańczy, koncentrat soku z aronii, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Owoce maliny, kwiat hibiskusa, owoce aronii, jabłko, koncentrat soku z aronii, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy