filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos musztardowy 50% [woda, musztarda 15% (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy].
filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos meksykański 45% [woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki], kukurydza, marynowana fasola czerwona (fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: sacharyny).
filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos pomidorowy 50% [woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki].
Dzwonki z makreli 40% (obszar połowu: północno-wschodni atlantyk fao 27), sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11,4%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
szprot podwędzany (szprot, sól, ocet spirytusowy, aromat dymu wędzarniczego) 50%, olej rzepakowy.
kawałki makreli 30%(Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27, metoda produkcji: złowione w morzu, metoda połowu: włoki pelagiczne), marchew, ziemniak, woda, papryka 9,4%, ogórek marynowany (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat), koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), kawałki suszonego pomidora 1%, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy (zawierają seler), maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
kawałki makreli 30% (makrela (Scomber scombrus A*, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Skomber japonicus B*obszar połowu; Ocean Spokojny FAO61)), marchew, ziemniak, woda, papryka 3%, fasola czerwona marynowana 2% ( fasola czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu: sacharyny), koncentrat pomidorowy, kukurydza 1%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
dzwonki śledziowe lekko solone (śledź, sól, ocet spirytusowy) 40%, olej rzepakowy 60%.
Dzwonki śledziowe 40%, sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki)
Szprot 50%, sos pomidorowy 50% (woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).