Składniki: zalewa octowa (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, syrop cukru karmelizowanego), opiekane filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą, panierowane 40% (filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)**, mąka pszenna, olej rzepakowy), cebula marynowana 4% (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), marchew marynowana (marchew, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (60%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, złowiono w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Norweskie (IIa)*, Skagerrak i Kattegat (IIIa)*, Morze Północne (IV)*. Złowiono za pomocą włoków (W)*, sieci okrążających i podrywek (S)*. * patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier], olej rzepakowy (25%), cebula marynowana (14,5%) (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól), papryka konserwowa (papryka czerwona, woda, ocet, cukier, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia), przyprawy.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (46,7%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, substancja słodząca: sacharyny], olej rzepakowy (28,3%), cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), przyprawy, pieprz (0,5%), papryka słodka, koncentrat papryki.
Sos musztardowy (71%) [woda, olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, cukier, musztarda (4%) (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, sól, przyprawy, koncentrat papryki, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (29%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), sól, woda, ocet spirytusowy, cukier, substancja słodząca; sacharyny].
galareta 55% (woda, ocet spirytusowy, żelatyna wieprzowa spożywcza, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, hydrolizat białek drożdży, skrobia ryżowa, aromat, wzmacniacz smaku: 5’-rybonukleotydy disodowe, barwnik: ryboflawiny), gotowane filety z makreli ze skórą 30% (Scomber scombrus), warzywa 15% w zmiennych proporcjach (marchew gotowana, kukurydza gotowana, groch gotowany, suszona natka pietruszki).
Marynowane filety ze śledzia 45%, olej rzepakowy 25,7%, ogórek konserwowy, cebula marynowana, przyprawy, aromat.
55% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], 21,7% olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda sól, regulator kwasowości: kwas octowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), kapusta biała (kapusta biała, woda, ocet, sól, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kwas winowy), woda, koncentrat pomidorowy, 0,7% grzyby suszone (podgrzybek, borowik, maślak, koźlarz, pieczarka - w zmiennych proporcjach), cukier, sól, aromat, przyprawy, ekstrakt z papryki.
Marynowane filety ze śledzia (45%) [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk, podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze bałtyckie (iiid)*, morze północne (iv)*, wody islandii i wysp owczych (v)*, złowione za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], olej rzepakowy (26%), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), suszona śliwka (10%), koncentrat papryki.
Marynowane filety śledziowe 50% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy], woda, cebula marynowana 10% (cebula, woda, ocet spirytusowy, sól), olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy.
Galareta 55% (woda, ocet spirytusowy, żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; hydrolizat białek drożdży, aromat, wzmacniacz smaku: 5’- rybonukleotydy disodowe, skrobia ryżowa, barwnik: ryboflawiny), gotowane filety z łososia atlantyckiego bez skóry 30% (salmo salar), mieszanka warzyw 15% (marchew gotowana, kukurydza gotowana, groszek zielony gotowany, suszona natka pietruszki – w zmiennych proporcjach).
96,5% ikra łososia pacyficznego keta (oncorhynchus keta), sól.
olej rzepakowy, 31% wędzony łosoś atlantycki (salmo salar), woda, wędzona ikra dorsza atlantyckiego (gadus morhua), cukier, sól, koncentrat pomidorowy, płatki ziemniaczane, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu).
olej rzepakowy, 36% wędzona ikra dorsza atlantyckiego (gadus morhua), cukier, woda, sól, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), 0,2% koperek, aromat, barwnik (beta-apo-8'-karotenal).
olej rzepakowy, 30% tuńczyk [euthynuus (katsuwonus pelamis)], woda, ikra z dorsza atlantyckiego (gadus morhua), sól, cukier, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), ekstrakt z pieprzu.
olej rzepakowy, 20 % tuńczyk [euthynuus (katsuwonus pelamis)], woda, ikra z dorsza atlantyckiego (gadus morhua), sól, cukier, płatki ziemniaczane, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), ekstrakt z pieprzu.
Składniki: olej rzepakowy, 20 % wędzony łosoś atlantycki (salmo salar), woda, wędzona ikra dorsza atlantyckiego (gadus morhua), koncentrat pomidorowy, cukier, sól, płatki ziemniaczane, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu).
97,3% solone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (filety ze śledzia atlantyckiego*, sól, glukoza, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy; koncentrat soku z buraka czerwonego), 2% olej rzepakowy; 0,7% czosnek niedźwiedzi.