Makaron casarecce kukurydziano-ryżowy BEZGL. 250 g
mąka kukurydziana 50%, mąka z brązowego ryżu 40%, mąka z białego ryżu, skrobia ziemniaczana.
Makaron penne kukurydziano-ryżowy BEZGL. 250 g
mąka kukurydziana 50%, mąka z ryzu brązowego 40%, mąka z ryżu białego, skrobia ziemniaczana.
Makaron spaghetti kukurydziano-ryżowy BEZGL. 250 g
mąka kukurydziana 50%, mąka z brązowego ryżu 40%, mąka z białego ryżu, skrobia ziemniaczana.
skrobia PSZENNA bezglutenowa, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, cukier, JAJA, sól, błonnik z babki płesznik, substancje spulchniające: węglany sodu, fosforany sodu, glukon-delta-lakton; naturalny ekstrakt z rozmarynu.
Ciasteczka czekoladowe B/L BEZGL. 200 g
skrobia PSZENNA bezglutenowa, chipsy czekoladowe 17% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, dekstroza, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), cukier, JAJA 7%, MASŁO bez laktozy 6%, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, odtłuszczone MLEKO w proszku bez laktozy, kakao w proszku 2%, substancja zagęszczająca: guma guar, błonnik babki płesznik, syrop glukozowy (kukurydziany), substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany sodu.
Ciasteczka maślane BEZGL. 200 g
skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, JAJA, MASŁO 9,5%, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancja zagęszczająca: guma guar, syrop glukozowy (kukurydziany), błonnik Psyllium, proszek do pieczenia: węglany sodu, fosforany sodu. *Odglutenowana skrobia pszenna jest uzyskiwana w specjalnym procesie przetwarzania, który sprawia, że ??jest bezglutenowa, dlatego nadaje się dla konsumentów z celiakią i nietolerancją glutenu.
Ciasteczka brownie czekoladowe BEZGL. 200 g
chipsy czekoladowe (23%) (cukier, masa kakaowa,masło kakaowe, dekstroza, emulgator: lecytyna SOJOWA), brązowy cukier, JAJA, olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, kakao w proszku (2,3%), humektanty: glicerol, sorbitol; substancja konserwująca: sorbinian potasu, guma ksantanowa, aromat.