Mleko bawole, sól, podpuszczka, penicylina.
Mleko bawole, trufla czarna (tuber aestivum vitt.) (1,5%) sól, podpuszczma, penicillium, aromat naturalny
Składniki: Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
Składniki: Mleko - 98,471% sól - 1,5%, podpuszczka - 0,004%, lizozym z jaja - 0,025%
Składniki: Ser gorgonzola dop 72% (mleko pasteryzowane, pleśnie,ferment mlekowy, sól, podpuszczka), woda, śmietanka mleczna, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Ser parmigiano reggiano dop 45% (mleko, sól, podpuszczka), woda, śmietanka mleczna, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Ser provolone 58% (mleko, sól, podpuszczka), woda, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Pasteryzowane mleko krowie - 99,475%, sól - 0,5%, podpuszczka - 0,02%, kultury starterowe - 0,005%
Mleko 97,98%, sól 2%, podpuszczka 0,02%
Mleko 97,98 %, sól 2%, podpuszczka 0,02%
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko owcze 94,98 %, sól 5%, podpuszczka 0,05%
Składniki: Mleko owcze - 95,196%, sól - 4,8%, podpuszczka - 0,004%
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko - 97,98%, sól - 2, podpuszczka - 0,02% środek konserwujący: e 202, e 235