Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
mleko pastreyzowane, kultury serowe, sól, podpuszczka
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
Pasteryzowane krowie mleko, sól, kultury startowe, podpuszczka
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka
MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka