Mieszanka suszonych grzybów leśnych, krojonych kl.ii, borowik szlachetny (boletus edulis bull), podgrzybek brunatny (imleria badia (fr.)fr.), koźlarz babka (leccinum scabrum (bull.) gray, maślak zwyczajny (suillus luteus(l.) roussel).
PODGRZYBKI BRUNATNE SUSZONE KROJONE
Maślaki zwyczajne , woda , ocet spirytusowy , cukier , cebula , marchew, sól , regulator kwasowości - kwas cytrynowy , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty , liść laurowy
Maślak zwyczajny (suillus luteus) 38,8 %, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, koncentrat pomidorowy, cebula, czosnek w zalewie solnej (ząbki czosnku, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy), sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Podgrzybki brunatne (imleria badia) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Opieńki miodowe (armillaria mellea) 46%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
PODGRZYBKI BRUNATNE SUSZONE KROJONE
Składniki: Mieszanka suszonych grzybów leśnych, krojonych kl.ii, borowik szlachetny (boletus edulis bull), podgrzybek brunatny (imleria badia (fr.)fr.), koźlarz babka (leccinum scabrum (bull.) gray, maślak zwyczajny (suillus luteus(l.) roussel).
Podgrzybek brunatny (imleria badia) 38,8%, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, koncentrat pomidorowy, cebula, czosnek w zalewie solnej (ząbki czosnku, woda, sól, regulator kwasowości; kwas octowy, kwas cytrynowy), sól, przyprawy (zawierają gorczycę).
Kurki (cantharellus cibarius fr.) 46%, woda , ocet spirytusowy , cukier , cebula , marchew, sól , regulator kwasowości - kwas , cytrynowy , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty , liść laurowy
Borowik szlachetny (boletus edulis) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól
Borówka brusznica 50%, cukier, woda, substancja żelująca- pektyna, regulator kwasowości- kwas cytrynowy e330
Składniki: kurki mrożone drobno cięte
Pieczarka dwuzarodnikowa (agarcius bisporus), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra virgin, oliwki czarne, trufla letnia 7% (tuber aestivum), aromat, sól
Maślaki zwyczajne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Żurawina, cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, koncentrat czarnej marchwi
Mleczaj rydz, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
podgrzybki brunatne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
Kurki (pieprznik jadalny ), woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
borowiki szlachetne, woda , ocet spirytusowy, cukier, cebula , marchew, sól , gorczyca , pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy , ziele angielskie
Borowiki mrożone kapelusze ( boletus edulis )
Grzyby w zmiennych proporcach: maślaki suszone (suillus luteus). krojone, borowiki szlachetne suszone (boletus edulis), krojone, koźlarz czerwony (leccinum aurantlacum), krojone, podgrzybki brunatne suszone (xerocomus badius), krojone
Grzyby suszone, krojone kl. ii w zmiennych proporcjach: boczniaki ostrygowate (pleurotus ostreatus (jocą) p. kumrn), pieczarki dwuzarodnikowe (agaricus bisporus (j.e.lange), maślaki zwyczajne (suillus luteus (l.) roussel, borowiki szlachetne (boletus edulis bull)
Borowik cały mrożony (BOLETUS EDULIS)
Maślaki suszone drobno krojone
Podgrzybek suszony krojony (Xerocomus Badius)
Borowik suszony krojony ( Boletus Edulis)
Borowiki szlachetne suszone
Podgrzybki suszone drobno krojone
borowiki mrożone krojone w kostkę