Paprykarz Kołobrzeski z dorsza 155g
dorsz bałtycki rozdrobniony 40%, ryż biały 17%, koncentrat pomidorowy 14%, marchew 12%, cebula smażona 9,8%, olej rzepakowy, sól morska, substancja słodząca: ksylitol, papryka słodka, pieprz.
Paprykarz z dorsza z kaszą gryczaną białą 155g
dorsz bałtycki rozdrobniony 44%, kasza gryczana biała 23%, koncentrat pomidorowy 14%, cebula smaz?ona 11%, olej rzepakowy 4,8%, so?l, substancja słodza?ca: ksylitol, papryka słodka, pieprz.
Paprykarz z dorsza z ryżem 155 g
dorsz bałtycki* rozdrobniony 43%, ryż biały 20%, koncentrat pomidorowy 19%, cebula smażona 11%, olej rzepakowy 4%, sóll, papryka słodka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz.
Pasta z dorsza z suszonymi pomidorami 140 g
SKŁAD>>dorsz bałtycki* rozdrobniony 47%, olej rzepakowy 16%, kasza jaglana 14%, cebula smażona 12%, koncentrat pomidorowy 7%, so´l, papryka słodka, suszone pomidory, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. (*dorsz bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (obszar połowu FAO 27 III D), metoda połowu: włok denny lub sieci stawne)
Pasta z dorsza z czarnuszką 140 g
SKŁAD>>dorsz bałtycki* rozdrobniony 47%, olej rzepakowy 16%, kasza jaglana 15%, cebula smażona 14%, koncentrat pomidorowy, so´l, papryka słodka, czarnuszka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. (*dorsz bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (obszar połowu FAO 27 III D), metoda połowu: włok denny lub sieci stawne)
SKŁAD>> dorsz bałtycki* rozdrobniony 46%, olej rzepakowy 15%, kasza jaglana 14%, cebula smażona 13%, koncentrat pomidorowy 8%, woda, so´l, papryka słodka, Chili pieprz cayenne, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. (*dorsz bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (obszar połowu FAO 27 III D), metoda połowu: włok denny lub sieci stawne )