Serwatka, śmietanka serwatkowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mleko, sól, papryka chili 0,8 %, papryka czerwona, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Produkt może zawierać orzechy.
Mleko, orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
Składniki:twaróg, zioła 2,3 % (koperek 1,3 %, natka pietruszki 1 %), sól, cukier, naturalny aromat koperkowo-pietruszkowy z innymi naturalnymi aromatami, zielony pieprz
Mleko, skrobia ziemniaczana,sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobiologiczna
częściowo odtłuczone mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka. zalewy: woda, sól.
Mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie
twaróg, rzodkiewki 3,8 %, rzodkiewki kandyzowane (rzodkiewki 0,5 %, cukier, barwnik: karmin), sól, aromat, pieprz zielony, chili w proszku
Ser mozzarella (mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), skrobia ziemniaczana (na powierzchni wiórek)
Mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna.
twaróg, szczypiorek 3%, sól, cukier, aromat (zawiera mleko i gorczycę)
MLEKO, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Składnik zalewy: woda, sól.
śmietanka pasteryzowana, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko , orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
mleko, śmietanka, mleko w proszku, kultury mleczarskie
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Produkt może zawierać orzechy.
mleko, śmietanka, mleko w proszku, kultury mleczarskie
Mleko, sól, zioła prowansalskie (0,7%), stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy